ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Doğanşehir Belediyesi Araç Filosunu Genişletiyor

 

14 Temmuz 2023 17:06
Doğanşehir Belediyesi Araç Filosunu Genişletiyor

Doğanşehir Belediyesi Araç Filosunu Genişletiyor

    

Doğanşehir’de halka daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla araç filosunu her geçen gün daha da güçlendiren Doğanşehir Belediyesi, kırsal alanlarda kullanmak üzere 1 adet damperli kamyonu araç filosuna kattı. Malatya Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, halka hizmet için yola çıktıklarını ve  İnşallah bundan sonra daha güçlü olarak devam edeceklerini belirtti.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “6 Şubat depremi ile Doğanşehir’imiz çok büyük hasar aldı. Doğanşehir ilçesi olarak çok enkazımız var bir çok yıkılacak binamız ve kaldırılacak enkazlar, molozlar ve yığınlar çok fazla, ilçe merkezinin dışında Erkenek, Kurucaova ve bunun yanı sıra Topraktepe, Polat,Fındık gibi büyük mahallelerimizde yıkım oldukça fazla, bunların hafriyatlarının kaldırılması süreci içerisinde yıkım ekipleri hızlı bir şekilde çalışırken Doğanşehir Belediyesi olarak bu çalışmalara yer yer vatandaşlarımızın hafif hasarlı, orta hasarlı  yerlerde yollara kaldırımlara koymak suretiyle  bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Vatandaşlarımızın imkanları olmadığından dolayı deprem sürecinde belediye olarak hafriyatların kaldırılması konusunda bir çalışma yapıyoruz. Araç gereç ve teknik imkanlara çok ihtiyacımız var. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızdan aldığımız Loder, çöp kamyonları ve gelecek olan traktör ile hayırsever tarafından verilen 2 tane pikap ile bizim belediye kadememizin araç filosunu güçlendirmeye devam ederken bugünde kendi imkanlarımız ile belediyemiz bütçesi ile aldığımız kamyonu vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Bu konuda bizleri destekleyen ve memleketimiz ile yakın ilgilenen Cumhurbaşkanımıza Bakanlıklarımıza özellikle Çevre Şehircilik Bakanlığımızın verdiği desteklere, Malatya Valimize, Milletvekillerimize ve Özellikle bize desteğini esirgemeyen yanımızda olan Meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra daha güçlü olarak devam edeceğiz.” Dedi.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.