ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

MHP Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti Malatya’da

 

17 Temmuz 2023 16:34
MHP Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti Malatya’da

MHP Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti Malatya’da 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla oluşturulan “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” Malatya’da da incelemelerde bulundular. 

 

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ile birlikte Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Kilis Milletvekili Mustafa Demir’den oluşan MHP’nin “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” Malatya’da incelemelerde bulundular. 

 

Malatya’yı ziyaret eden MHP Heyet, ilk olarak AFAD Koordinasyon Merkezinde Vali Hulusi Şahin ile birlikte toplantı yaparak, depremin ilk gününden bugüne kadar yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Toplantıya MHP MKYK Üyeleri Ömer Ekici, Eyüp Gönültaş, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP İlçe Başkanları, Kamusen İl Yönetimi de katıldı. 

 

Toplantı sonrası heyet adına konuşan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Bugün depremimizin 161. günü ve gündemimiz deprem. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 6 Şubat’tan bu yana tüm milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatıyla deprem bölgesi olan 11 vilayetimizde araştırma ve ziyaretlerimizi aralıksız yapıyoruz. Deprem ile ilgili gündemimizi, seçim süreci diye bırakmadık. Seçim süreci bitmiştir, ama biz teşkilat olarak, ülkücü hareket olarak tüm deprem bölgelerinde hazırlanan raporları, eksikleri, sorunları vatandaşlarımızın bizlere ilettiği talepleri 7 arkadaşımız ile birlikte raporlar haline getirip 7 bu hafta sonu Perşembe MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye arz edeceğiz. Ondan sonraki talimatlar doğrultusunda yine deprem bölgelerindeki ziyaretlerimiz devam edecek. Malatya 161 günden beri ayakta duran dinlenmeyen Valimiz Hulusi Şahin’e de teşekkür ediyorum. Çünkü onun bu süreç içerisinde Malatya’ya yapmış olduğu çalışmalar her şeye değer. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

MHP Heyeti, konteyner kentte kalan vatandaşlar ı ziyaret ederken, esnafları da ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinlediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.