ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Büyükşehir Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarını Hızla Sürdürüyor

 

18 Temmuz 2023 02:39
Büyükşehir Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarını Hızla Sürdürüyor

 

DÜNYA KAYISI TİCARET MERKEZİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Latif Okyay, Dünya Kayısı Ticaret Merkezi (Şire Pazarı) projesinde sona gelindiğini ve altyapının tamamlandığı alanlarda da asfalt çalışmalarına başlandığını belirtti.

7 tip modelden oluşan, satış dükkânlarının yanı sıra içerisinde konferans salonları, laboratuvarlar, simultane çeviri odaları, idari bina, toplantı ofisleri, emanet depoları, kayısı müzesi gibi sosyal anlamda da birçok bölümün yer aldığı, ülke ekonomisine ve Malatya’ya ciddi katma değer sağlayan kayısının değerini artıracak olan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi’nde sona gelindi.

Dünya Kayısı Ticaret Merkezi’nde yapılan çalışmalar ve başlatılan yol asfaltlama çalışmaları hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Latif Okyay, “Şehrimizin her noktasında, 13 ilçesinde ve bütün mahallelerinde olduğu gibi şehir merkezimizdeki çalışmalarımız devam ediyor. Kuzey Kuşak Yolu, Güney Kuşak Yolu, Güldal Akşit Caddesi gibi birçok noktalarda asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Bu anlamda Dünya Kayısı Ticaret Merkezi’nde de son yaklaştık. Açılma aşamasına gelindi. Burada da alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde asfaltlama çalışmaları başladı. İnşallah en yakın zamanda hem Dünya Ticaret Merkezi’mizin etrafındaki ana yollarının asfaltlanması hem de iç yolların ilgili firma tarafından asfaltlanması ve kaplama malzemelerinin tamamlanması sağlanacaktır. Bu çalışmaların kayıcısı esnafımıza ve Malatya’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.