ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Büyükşehir Belediyesi Marketlerde Maske, Mesafe ve Hijyen Denetimi Gerçekleştirdi

Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sağlıklı gıda ürünlerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla denetimlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

11 Aralık 2020 07:52
Büyükşehir Belediyesi Marketlerde Maske, Mesafe ve Hijyen Denetimi Gerçekleştirdi

Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sağlıklı gıda ürünlerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla denetimlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor. Denetimlerde, maske, mesafe, hijyen ve etiket karşılaştırması yapılıyor.

Pandemi tedbirleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Özellikle son dönemde vaka sayılarında ve virüsün yayılma hızında artışların yayılması ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri denetimlerini sıklaştırarak devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Covid-19 Salgın sürecinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan marketlerin denetimlerine devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri marketlerde hijyen, sosyal mesafe, maske ve etiket kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etmek için rutin denetimlerine devam ediyor.

Yapılan denetimler hakkında bilgiler veren Zabıta Amiri Ahmet Turan Baydoğan, ‘’Rutin kontrollerimiz dahilinde şehrimizde faaliyet gösteren marketlerde maske, sosyal mesafe, hijyen ve fiyat etiketi karşılaştırması yapıyoruz. Malatya genelinde yapmış olduğumuz denetimlerimize bugün marketlerle devam ediyoruz. Denetimlerimizde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Esnaflarımız kurallara riayet etmektedirler bundan dolayı da esnaflarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.