ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Şahin Malatya Turgut Özal Üniversitesinin 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine Katıldı.

 

18 Temmuz 2023 17:03
Vali Şahin Malatya Turgut Özal Üniversitesinin 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine Katıldı.

 

Vali Hulusi Şahin, Malatya Turgut Özal Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine Katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törene; Vali Hulusi Şahin, Ak Parti Milletvekilleri İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Okyay, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Badem, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Vali Yardımcısı Gürkan Üçüncü, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren  ilçe belediye başkanları, akademik personel, mezun öğrenciler ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden öğrenciler ile akademik ve idari personellerin aziz hatıraları için hazırlanan kısa filmin gösterimi ile başlayan tören, 2022-2023 Akademik yılını birincilikle bitiren Ümmühan Yaren Kaçmaz’ın konuşmasıyla devam etti.

Malatya Turgut Özal Üniversitemizden mezun olan öğrencilerimiz ile bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek sözlerine başlayan Vali Hulusi Şahin,“ Üniversite; bilgiye nasıl ulaşılabileceğini, bilimsel ve eleştirel düşünmeyi öğretir. Eğer bunları öğrenmişseniz gerekli birikimi yapmışsınızdır. Turgut Özal Üniversitesi merhum 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın isminin verilmiş olduğu değerli kurumsal bir kimliğe sahip olup ismine layık şekilde hızlı adamlarla büyüyüp, çalışmalarına devam ediyor.” dedi

Tören, mezun olan öğrencilere mezuniyetbelgelerinin verilmesiyle sona erdi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.