ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Muharrem Ayı Dolayısı İle Aşure Programı Düzenledi.

 

03 Ağustos 2023 17:01
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Muharrem Ayı Dolayısı İle Aşure Programı Düzenledi.

 

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı Mübarek Muharrem ayı dolayısı ile Aşure programı düzenledi. Programa ilşkin açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül; " İslam tarihinde önemli bir yere sahip olan ve hicri takvimin ilk ayı olan Muharrem ayına kavuşmanın manevi huzuru içerisindeyiz. Muharrem ayı Müslümanlar için dînî, tarihi ve kültürel açıdan birçok mesaj barındıran önemli bir aydır. Muharrem ayı birliğin , beraberliğin, kardeşliğin ve bereketin bol olduğu bir aydır. Bugün İkram etmiş olduğumuz aşurelerin birlik ve beraberliğimizi perçinleşmesine vesile olması en büyük isteğimizdir. Vatandaşlarımıza hizmet etmek, daima onlara hitap etmek, onları mutlu kılma asıl maksadımız ve hedefimizdir. Buradan başta tüm Malatyalı hemşehrilerimin ve tüm Türk İslam aleminin mübarek Muharrem ayını kutluyorum" dedi.

 

 

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı Konteyner alanında yapılan programa MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Malatya İlçe Başkanları, MHP MYK üyeleri, MHP Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı, MHP Belediye Meclis üyeleri, Malatya Hacı Bektaşı Veli Derneği Başkanı, TFF Bölge Müdürü, ASKF Başkanı, Malatya Gücü Spor Kulübü Başkanı, STK Temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.