ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Basın açıklaması (Malatya Şeker Fabrikası)

 

08 Ağustos 2023 22:37
Basın açıklaması (Malatya Şeker Fabrikası)

Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun’un görevden alınmış olduğunu üzüntüyle öğrendik. Malatya’da depremin yıkamadığı kurumları yanlış kararlar yıkacak. Malatya’da her şey çözüldü, sorunlara çözüm bulundu, depremin yaraları sarıldı bir tek Malatya Şeker Fabrikası Müdürünün değiştirilmesi mi kalmıştı?

 

Son 40 yılın üretim rekorunu kıran, Malatya’da pancar üretimini yeniden arttıran fabrika müdürünün görevden alınmış olması Malatya Şeker Fabrikası üzerinde yeni bir oyun ve yeni bir satış hazırlığından başka bir şey olamaz. Malatya Şeker Fabrikası, sadece pancarın işletildiği bir tesis değildir, bu kentin ekonomik dinamiklerinden biridir.

 

Üreten, başaran, hizmet eden bürokratların cezalandırılması yanlıştır. Yapılan yanlıştan ve alınan karardan hemen dönülmelidir.

 

Malatya Milletvekillerimizi göreve ve çalışan bürokratlara sahip çıkmaya davet ediyorum.

 

Şunu kimse unutmasın, Malatya Şeker Fabrikası alanının hiç bir zaman satışa sunulmasına asla izin vermeyeceğiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.