ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İlimizde Mahalle Muhtarları ile Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

 

10 Ağustos 2023 13:03
İlimizde Mahalle Muhtarları ile Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

 

 

Vali Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katılımı ile İlimizde Mahalle Muhtarları ile Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanılmış olan asrın felaketinde deprem yaralarının sarılması ve yardımların afetzedelere ulaştırılması sırasında günlerce, haftalarca özveri ile çalışan tüm muhtarları temsilen 17 muhtar dernek başkanına teşekkür belgesi verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı Nikah Sarayında gerçekleştirilen toplantıya Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 17 muhtar dernek başkanları ve il muhtarları katıldı.

Vali Şahin yaptığı konuşmada; “Çok değerli muhtarlarımız 6 Şubat'tan bu yana çok zor ve sıkıntılı günlerden geçtik. Asrın felaketi diyorlar ama bence milenyum felaketi yani bin yılın felaketiydi. Malatya'da bunun tam odağında yer aldı. Sadece deprem bizi vurmadı. Hava şartları da çok ağırdı, anayollar kapalıydı, ulaşım çok zordu ve biz o günlerden bugünlere geldik. Muhtarlarımız, mahallelerinde tepkileri, hatta saldırıları göğüslediler. Bu vesileyle, muhtarlarımıza teşekkür etmek istedik. Kıymetli muhtarlarımız Allah sizden razı olsun. Çok büyük bir iş gördünüz. O ilk anların travmasını göğüslediniz. Bizler sizlerle beraber bu psikolojik enkazı kaldırdık” diye konuştu.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.