ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Birimleri Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

 

15 Ağustos 2023 16:50
Malatya Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Birimleri Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü olarak genel asayişin ve kamu düzeninin devamının sağlanması, deprem afeti sonrası boş kalan cadde ve sokaklarda mal güvenliğinin korunması ile asayişe müessir fiillerin önlenmesi, suç ve suçlularla etkin mücadele edilmesi ve alanda görünür olarak caydırıcılık görevinin ifa edilmesi amacıyla 07-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında il merkezinde gerçekleştirilen sabit ve şok uygulamaları sonucunda; 18.138 GBT sorgusu yapılmış, aranması olan 27 şahıs yakalanmış, 9 adet tabanca, 6 adet tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, 25 adet fişek, 5 adet kesici alet ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilmiştir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla denetim ve uygulamalarımız kararlılıkla devam edecektir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.