ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINI TAMAMLADI

 

16 Ağustos 2023 09:07
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINI TAMAMLADI

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantılarının III. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nevzat Aslan Başkanlığında saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ağustos Ayı Meclis toplantılarını tamamlayan Büyükşehir Meclisi’nin III. Birleşiminde mazeret dilekçelerinin okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündemde yer alan 4 madde görüşülerek, karara bağlandı.

Gündem maddeleri arasında yer alan Kırgız Cumhuriyeti Oş şehri ile Türkiye Cumhuriyeti Malatya şehri arasında; Asırlara dayanan kardeşlik ve dostluk ilişkilerini geliştirmek, karşılıklı yapılacak işbirliği protokolleri ile ekonomik, sosyal, kültürel, spor, sanatsal ve tarım gibi birçok alanda işbirliği yapmak, bilgi beceri paylaşımı gerçekleştirmek amacıyla Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından Meclis’e sunulan kardeş şehir ilişkisi kurulması teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı ise 13 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’de yapılmasına karar verildi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.