ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Büyükşehir Belediyesi Esenbey Mahallesinde asfalt çalışmalarını tamamladı

 

17 Ağustos 2023 16:47
Büyükşehir Belediyesi Esenbey Mahallesinde asfalt çalışmalarını tamamladı

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi tarafından Hekimhan-Akçadağ ve Darende İlçelerinin kesişme noktası olan Esenbey Mahallesinde asfaltlama çalışmaları tamamladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan altyapı çalışmalarının ardından yolda çalışmalar başlatan Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Başkanlığı ekipleri, Akçadağ İlçesi Esenbey Mahallesindeki çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.  

Sarpkaya: Yoğunluğa rağmen bu hizmeti getirdikleri için teşekkür ediyorum

Yapılan asfalt çalışmalarından dolayı teşekkür eden Esenbey Mahallesi Muhtarı Mehmet Sarpkaya, “Esenbey yolu 45 mahalleye hizmet vermekte. Hekimhan, Akçadağ ve Darende üçgeninde kurulmuş bir yerleşim yeri. Nüfusumuz yaz aylarında 1500’e kadar çıkmakta. Esenbey mahallemiz depremde etkilendi. Bizlere desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a bu kadar yoğunluğa rağmen bozulmuş olan yolumuzu sıcak asfalt yaparak bölgeye hizmet veren yeni bir yol haline getirdi. Sayın Başkanımıza ve emeği geçenlere şahsım ve mahallelim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yoğunluğa rağmen bizlere bu hizmeti getirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Sarpkaya: Depremde Büyükşehir Belediyemizi her zaman sahada gördük

Muhtar Sarpkaya konuşmasının devamında, “Büyük bir deprem yaşadık. Deprem sonrası evlerimizde hasarlar oldu. Her zaman Büyükşehir Belediyemizi sahada gördük. En ücra noktadan en yoğun noktaya kadar her alanda mücadelesini gördük. Bundan dolayı da ayrıca Sayın Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum. Başkanımız her zaman herkese elinden geldiği kadar yardımcı oldu. Her zaman sahadaydı, her zaman yanımızdaydı” şeklinde konuştu.  

Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalara devam ettiklerini belirten Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı M. Hakan Demir ise konuşmasında, “Akçadağ İlçemize bağlı Esenbey Mahallemizde çalışmalarımız devam etmekte. MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılan altyapı çalışmaları sonrasında yollarımızda bozulmalar ve tahribatlar meydana gelmişti. 2023 yılı programımız içerisinde yer alan Esenbey Mahallemizdeki çalışmalarımızda yaşanan depremler sonrasında gecikme yaşandı. Sayın Başkanımızın Malatya genelindeki hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esenbey Mahallemizde geçmekte olan karayolumuz öncesinde Karahan Gediği- Ankara yolu yapılmadan tarihi kadim yol bu yolumuzdu. Doğuyu batıya bağlayan yol buradan geçiyordu. Bu yolumuz aynı zamanda Hekimhan, Akçadağ ve Darende İlçelerimizin kesişme noktası. Bu yolumuz 45 mahallemizin kullandığı ve yoğun trafik akışının olduğu bir yol. Bu yolumuzda çalışmalarımızı iki gün içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yaptığımız çalışmalarda her zaman bizlerin yanında olan desteklerini esirgemeyen Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.