ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Akçadağ Dayanışma Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi.

 

19 Ağustos 2023 01:37
Akçadağ Dayanışma Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi.

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar konuşmalarından şu ifadelere yer verdi. 

 

Maskar Vatandaşların hicri yeni yılını da tebrik eden AkçadağDayanışmaDerneğiGenelBaşkanı MuratMaskar, “Muharrem ayı dolayısıyla dağıttığımız aşure, hem farklılıkları yaşatmanın hem de birlik olmanın sembolüdür. İlçemizde Anadolu’nun hemen her yöresinden insanlar yaşıyor. Komşularımızla farklı kültürleri ilçemizde yaşatma imkanı buluyoruz. Bu kültürel çeşitliliğin yanı sıra birliğimizi ve beraberliğimizi de en üst seviyede tutuyoruz. Bir ve beraber olmanın mutluluğunu hissediyoruz. Bugün burada sergilenen birlik ve beraberlik ilçemizin gelişmesi, büyümesi ve daha iyi bir geleceğe atılacak adımlar için önemlidir. 

 

Maskar "Aşure, tarihin derinliklerinden günümüze taşıdığımız bir geleneğimizdir. Farklı tatların bir araya gelip uyum içinde bir lezzet oluşturduğu gibi, farklı kültürlerin ve insanların da bir araya gelerek oluşturduğu birlik ve beraberliğin en güzel örneğidir. Akçadağ Dayanışma Derneği olarak, toplumsal değerlerimize sahip çıkmaya, birlikte yaşama kültürümüzü daha da güçlendirmeye devam edeceğiz. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm Akçadağ Dayanışma Derneği yönetimine gönüllülere ve katılımcılara teşekkür ediyorum."İfadelerinde bulundu.

 

Bizlerde www.habermalatya44.com ailesi olarak Farklılıkları bir araya getirerek eşsiz bir lezzetin ortaya çıktığı aşure bize ders almamız gereken birçok mesaj veriyor. Aşurenin verdiği birlik mesajını alabilmek duasıyla… Aşure gününüz kutlu olsun. Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve yönetimine bu güzel etkinliğinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.