ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

BATTALGAZİ BELEDİYESİ HASTANE KAFE YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

 

19 Ağustos 2023 18:39
BATTALGAZİ BELEDİYESİ HASTANE KAFE YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

BATTALGAZİ BELEDİYESİ HASTANE KAFE YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Battalgazi Belediyesi Sosyal Tesisleri ilçe halkının yoğun ilgisini görüyor. Battalgazi Devlet Hastanesi yan tarafında bulunan Battalgazi Belediyesi Hastane Kafe, hasta, hasta yakınları ve hastane çalışanlarına hizmet ederken, kaliteli, ucuz olması ve hijyeniyle taktir görüyor. 

Battalgazi Belediyesi Sosyal Belediyecilik sorumlulukları kapsamında 2022 yılında Battalgazi Devlet Hastanesi yan tarafında hizmet vermeye başlayan Battalgazi Belediyesi Hastane Kafe, yoğun ilgi görüyor. Sabah erken saatlerinde açılan ve akşam 21.00’e kadar açık olan Battalgazi Belediyesi Hastane Kafe özellikle Battalgazi Devlet Hastanesi’ne tedavi için gelen hasta ile hasta yakınları ve sağlık çalışanlarının ilgisini görüyor. 

“BAŞKANIMIZ OSMAN GÜDER ÇOK GÜZEL TESİSLER KAZANDIRMIŞ İLÇEYE”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla kurulan sosyal tesisler ilçe halkının büyük taktirini alırken, sosyal tesisler ilçe halkına uygun fiyatıyla daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyor. Başkan Osman Güder’in ilçede hayata geçirdiği sosyal, kültürel, spor, gençlik gibi yatırımlarının yanı sıra yapılan sosyal tesisler ilçe sakinlerinden tam not alıyor. Hastane Kafe’yi kullananlar tesisteki hijyene dikkat çekerken, belediye eliyle böyle hizmetin yapılmasının güven verdiğini söylediler. Hizmetlerinden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Osman Güder’e teşekkür eden müşteriler kafeyi sürekli kullandıklarını ifade ettiler. 

“BAŞKANIMIZIN TALİMATIYLA UCUZ VE KALİTELİ HİZMET SUNUYORUZ”

Hastane Kafe Sosyal Tesis Müdürü Hakan Önal geniş bir mekanda bölge halkına hizmet verdiklerini söylerken, “ açılışımızı yaptığımız günden beri özellikle hijyene çok önem veriyoruz. Fiyatlarımız diğer kafeteryalardan çok daha uygun. Müşterilerimiz bizden çok memnun ve ev ortamını burada yaşadıklarını söylüyorlar. Tesis içersinde marketimiz var ve mutfağımızda fast food tarzı yemekleri burada müşterilerimize sunuyoruz. Yufka ve gözleme de yapıyoruz. Hasta, hasta yakını ve sağlık çalışanlarımız bizi çok fazla tercih ediyor. Uygun fiyatla birlikte lezzetli ürünler sunuyoruz. Sabah 8.00’de açarak gece saatlerine kadar açığız. Osman Başkanımızın Talimatları ve bizlere verdiği destekle güzel işler yapıyoruz burada.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.