ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü

 

04 Eylul 2023 08:21
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı münasebetiyle “Okul Yolunda Her Şey Yolunda” sloganıyla ülkemiz genelinde başlatılan kampanya kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda “okul servis şoförleri ile bu araçlarda görevlendirilecek rehber personele yönelik” bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimi düzenlendi.

 Eğitimde okul servis taşımacılığının getirdiği hassas kurallar özelinde tüm trafik kuralları hakkında gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca servis araçlarının karıştığı olası kazalarda can kaybı ve yaralanmaların en aza indirilmesi için her türlü tedbirin alınacağı vurgulandı.

 Ayrıca kampanya kapsamında hazırlanan 300 afiş ve 20 bilboard şehrin farklı yerlerine asıldı, görevlilerimiz tarafından bastırılan 2.000 el broşürü vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerde dağıtıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.