ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Ersin Yazıcı Başkanlığında 2023-2024 Yılı Güvenlik ve KYK Toplantısı Gerçekleştirildi

 

06 Eylul 2023 20:41
Vali Ersin Yazıcı Başkanlığında 2023-2024 Yılı Güvenlik ve KYK Toplantısı Gerçekleştirildi

 Yükseköğrenim Eğitim ve Öğretim Yılında öğrencilerimizin rahat ve huzurlu bir eğitim yılı geçirmeleri düşüncesiyle, Valilik Toplantı Salonunda Vali Ersin Yazıcı Başkanlığında; İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Vali Yrd. Osman KURAL, Vali Yrd. Abdulselam BIÇAK, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutan V. Albay Cihan Çetin, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, AFAD Müdürü Mustafa Türker ve Yurt Müdürlerinin  katılımı ile toplantı gerçekleştirildi.

 

 

Toplantıda;

 

1)    Üniversitelerimizde huzur ve güven ortamında eğitim sunulması için gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması,

2)    Depremler nedeniyle hasar gören yurtların bakım ve onarımlarının yapılarak, yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirilmesi,

3)    Öğrencilerimizin, Üniversitelerimiz ve KYK Yurtlarına giriş ve çıkışlarında güvenlik ve trafik tedbirlerinin üst seviyede alınması, aydınlatma ile ilgili eksikliklerin giderilmesi,

4)    Kampüs içerisinde ve yurtlardaki güvenlik kameralarının gözden geçirilerek, eksikliklerin giderilmesi kararlaştırılmıştır.

 

Vali Ersin Yazıcı, 6 Şubat ve sonraki dönemde gerçekleşen depremlerden etkilenen İlimizde, İki Cumhurbaşkanımızın isimlerini taşıyan güzide Üniversitelerimizde, huzur ve güven ortamında, eğitimin verilmesi, öğrencilerimizin KYK Yurtlarında rahat ve huzurlu ortamda barınmalarının sağlanması için değerli Rektörlerimiz, güvenlik birimlerimiz ve yurt müdürlerimizle bir araya gelerek her türlü tedbirin alınması ve Valilik olarak karşılaşılacak sorunların çözümü için Üniversitelerimiz ve değerli öğrencilerimizin yanlarında olacağını belirtip, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının sağlık, huzur ve başarıyla geçmesini diledi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.