ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya Asayiş

 

25 Eylul 2023 02:27
Malatya Asayiş

Malatya genelinde son 1 ay içinde takviye olarak oluşturulan resmi ekiplerle yunus timlerimiz olaylar işlenmeden önce faaliyetlerini sürdürmekte ve neticede şüpheli şahısların suç işlemeden önce yakalanmalarına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.

 

18-25 Eylül 2023 tarihlerini kapsayan son 1 Haftalık dönemde ilimizde ateşli silah kullanılarak 2 yaralama olayı gerçekleştirilmiş, 4 ayrı olayda da yine ateşli silah kullanılarak “Genel Güvenliği Tehlikeye Düşürmek” olayı meydana gelmiştir. Toplam 6 olayın şüphelileri kullandıkları suç aletleri ile birlikte yakalanarak adli mercilere sevk edilmişlerdir.

                İcra edilen gerek şok uygulamalar ve gerekse yapılan adli aramalar neticesinde son 1 haftada 17 tabanca 9 tüfek olmak üzere 26 ateşli silah ele geçirilmiştir. Yakalanan her silah aynı zamanda işlenmesi muhtemel bir yaralama olayının önüne geçilmesine vesile olmaktadır.

            İlimizin huzur ve asayişinin temini ile vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.