ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Yazıcı Kuluncak İlçesini Ziyaret Etti.

 

29 Eylul 2023 22:31
Vali Yazıcı Kuluncak İlçesini Ziyaret Etti.

 

İlçe gezilerine devam eden Vali Ersin Yazıcı, Kuluncak ilçesine ziyarette bulundu.

Program kapsamında ilk olarak Kuluncak Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Yazıcı, Kaymakam Vekili Kömürcü’den ilçe ile ilgili brifing aldı. Daha sonra Kuluncak Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam ve kurum amirleriyle ilçede yürütülen çalışmalar hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz’i ziyaret eden Vali Yazıcı, belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Vali Ersin Yazıcı beraberindeki heyetle İlçe merkezinde ticari faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret edip, semt pazarını gezerek sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Yazıcı İlçe ziyaretinde Şehit Ailelerini unutmadı

Vali Yazıcı, 11.09.2022 tarihinde Pençe Kilit Harekatı kapsamında şehit olan Fatih Kalkan'ın Kuluncak’ta bulunan ailesini evinde ziyaret etti.

Ardından 25.06.1999 tarihinde Şırnak ilinin Beytüşşebap ilçesinde Jandarma Komando olarak görev yapmaktayken şehit olan Mehmet Ali Şekerci’nin ailesini ziyaret edip, Devlet olarak her zaman Şehit ailelerimizin yanlarında olduklarını ifade ederek, Şehit ailelerine Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Kuluncak İlçesinde Yapımı Devam Eden TOKİ Konutlarında İnceleme

Vali Yazıcı, Kuluncak ilçemizde yapımı devam eden 165 Adet TOKİ konutu ve 1 adet ticaret merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak, yüklenici yapım firmalarından bilgi alıp, İlçe ziyaretini sonlandırdı.

Vali Yazıcı’ya Kuluncak ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın eşlik etti.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.