ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Tuğba Farmaz MUHTARLIK YARIŞINDA BENDE VARIM

 

02 Ekim 2023 23:07
Tuğba Farmaz MUHTARLIK YARIŞINDA BENDE VARIM

2024 Mart Ayı Yerel Seçimleri için de “yarışa varım” dedi.

Muhtar adaylığını açıklayan Farmaz, mahallenin sorunlarını kadın eliyle çözebilmek için göreve talip olduğunu açıkladı. Mahalle sakinlerinin desteğini isteyen Farmaz “Muhtarlığı ek iş olarak değil, tek iş olarak yapmak için göreve talibim. Muhtarlık ofisim, mahalle sakinlerime daima açık olacak. Sorunların çözümü için ilgili kurum ve birimleri harekete geçireceğime dair söz veriyorum. İlk işim, 7’den 70’e herkesin rahatlıkla gelebileceği, mahallenin sorunlarını ve taleplerini dile getirebileceği bir muhtarlık ofisi açmak olacak. Ayrıca bir kadın aday olarak kadınlara ulaşabileceğimi, gençlere ulaşabileceğimi, onlarla projeler yapabileceğimi ve özellikle kadınların sesini büyütebileceğimi düşündüğüm için aday oldum.

Farmaz Dil, din, ırk, siyasi görüş gibi hiçbir ayrım olmadan beraber yöneteceğimizi söyleyip aslında yeni bir muhtarlık anlayışı getirmek için aday oldum. Rant ya da para gibi hiçbir ilişki gözetmeden ve var olanı da yıkmak için çalışacağız.

Mahalle meclisleri kurmak ve daha yaşanılabilir yerler yaratmak istiyoruz. Hayatın ve mahallenin esas yükünü kadınlar çekiyor. Burada erkekleri öteliyor değiliz, ama kimse kadınlara gidip ne istediğini sormuyor.

Muhtarlıklarımızda kadınlarla beraber çeşitli kurslar açabiliriz, sergiler ve kermesler düzenleyebiliriz. Park pazarları kurup burada kadın emeğini değerlendirebiliriz. Yapılabilecek çok şey var ve kadınlar da çalışmaya açık. Önemli olan böyle bir mecra sunabilmek. Dayanışma kooperatifleri kurmak istiyoruz, üreticiden direkt tüketiciye sağlıklı besinleri daha ucuza sunmak istiyoruz.

Farmaz Mahalle sakinleri ile birlikte istişarelerde bulunarak mahallemizde eksik ve yapılması gereken çalışmaları program dahilinde yapılması için çaba göstereceğim. İnşallah nasip olursa muhtar seçilirsem, vatandaşımızın tüm isteklerini karşılamak için elimden geleni yapacağım. Zor bir göreve talip oldum ama bu görevin altından inşallah mahalle halkım ile birlikte kalkacağız. İfadelerinde bulunarak Zaviye Mahlesi Muhtar Adaylığını Açıklayan Tuğba Farmaz hanıma www.habermalatya44.com ailesi olarak Başarıya giden yol hiçbir zaman çiçekli yollardan geçmez, başarıya giden yol dikenliklerden, sarp geçitlerden gider. Senin gibi azimli ve sabırlı insanlar bunu çok iyi bilirler. Başarını tebrik eder seni kutlarım.

Bizler Tuğba hanımı siyasette bir çok STK çalıştığı kurumlardan tanıdığımıza dolayı verilen görevleri başarıyla yaptığından dolayı muhtarlık seçimlerinden başarılı olacağını inanıyoruz. Www.habermalatya44.com ailesi olarak başarılarınızın devamını dileriz 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.