ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Battalgazi Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

 

05 Ekim 2023 03:17
Battalgazi Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Battalgazi Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Battalgazi Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. 13 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında bazı maddeler karara bağlanırken bazı maddeler ise ilgili komisyonlara sevk edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısını Meclis Başkan Vekili Zafer Kırçuval başkanlığında gerçekleştirdi. Kırkgöz Sahil Parkında yapılan toplantıda ilk olarak bir önceki meclisin karar özeti okundu.

Olağan Meclis toplantısında 13 madde görüşüldü. Görüşülen maddelerden 6’sı direk kabul edilirken 7 madde ise ilgili komisyonlara sevk edildi. Komisyona sevk edilen maddeler arasında Battalgazi Belediyesi 2024 bütçesi görüşmeleri de yer aldı. Komisyon görüşmeleri sonrasında Battalgazi Belediyesinin 2024 yılı bütçesi ve ücret tarifeleri meclis gündemine alınacak. 

Battalgazi Belediye Meclisi 2. birleşimi, 6 Ekim Cuma günü saat 14.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.