ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Yeni Malatyaspor Semih Kaya ve Doğan Erdoğan'ın kararını bekliyor

Yeni Malatyaspor stoper mevkii için Galatasaraylı Semih Kaya ile görüşürken, Trabzonsporlu Doğan Erdoğan'a da teklifte bulundu. Semih Kaya ve Doğan Erdoğan'ın kararı beklenirken, İstanbul'a gelen Boutaib ile de anlaşmaya varıldı. 

23 Eylul 2020 02:16
Yeni Malatyaspor Semih Kaya ve Doğan Erdoğan'ın kararını bekliyor

Yeni Malatyaspor Galatasaraı'ın geçen sezon Sparta Praha kiraya verdiği Semih Kaya Türkiye'ye geri döndü. Şuan kulüpsüz olan Semih Kaya ile görüşen Yeni Malatyaspor transfer teklifini sundu. Galatasay'da bonservisi olan Semih Kaya'nın kararını vermesi bekleniyor. Bu arada görüşülen Trabzonspor'lu Doğan Erdoğan'dan da haber bekleniyor.

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, Semih Kaya ve Doğan Erdoğan'a tekliflerini sunduklarını belirterek "bir iki gün içerisinde kesin sonuç alacağız. İki futbolcuyu transfer etmek istiyoruz" dedi. 

Khalid Boutaib İİstanbul'da

Yeni Malatyaspor'un transferinden para kazandığı Faslı golcü oyuncu Khalid Boutaib'i İstanbul'a getirerek transferde anlaşmaya vardı. İstanbul'da Yeni Malatyaspor'un teklifine evet diyen Boutaib, kulübü Zamalek yöneticileriyle görüşerek ilişiğini kesmeye çalışıyor. Bu gerçekleştiğinde Boutaib Yeni Malatyaspor kadrosuna dahil olacak. Sağlık durumu iyi olan Faslı futbolcu ile her konuda anlaşmaya varıldı.  

2018-2019 sezonunun devre arasında  Mısır'ın Zamalek takımına transfer olan Boutaib, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle fazla forma şansı bulamadı. Golcü oyuncu, Yeni Malatyaspor forması ile 52 maça çıktı ve 17 gol, 6 asist yapma başarısı gösterdi. Yeni Malatyaspor'a para kazandırarak transfer olan Khalid Boutaib, Yeni Malatyaspor'un daveti üzerine Türkiye'ye geldi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.