ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Kazgan 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

 

20 Ekim 2023 03:39
Kazgan 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan yaptığı açıklamada Demokrasi tarihinin ilk temel taşları arasında yer alan Muhtarlık müessesesinin, yerel demokrasinin en köklü örneklerinden biri olduğunu söyledi.

 

Kazgan Seçimle göreve gelen muhtarların, seçilmiş oldukları köy ve mahallelerde ihtiyaç ve talepleri tespit ederek görevlerini icra ettiğini belirten Belediye Başkanı Kazgan “Vatandaşlarımıza kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında bizlerin de en büyük destekçisi muhtarlarımızdır. Bizler her koşulda muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek onlarla daima diyalog halindeyiz.

 

Akçadağ İlçemizin daha güçlü ve müreffeh yarınlara taşırken, muhtarlarımız da sahip oldukları deneyim ve çalışma azmi ile bizlere her zaman katkı sağlamaktadır. Muhtarlarımızı ilçemiz için gösterdikleri çaba dolayısıyla tebrik ediyorum. Büyük bir özveri ile çalışan tüm muhtarlarımıza yürekten teşekkür ediyor, vazifelerinde kolaylıklar diliyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.