ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Battalgazi Belediyesi Ekipleri Battalgazi Konteyner Çarşı’da Sıcak Asfalt Serimi Gerçekleştirdi

 

16 Kasım 2023 20:09
Battalgazi Belediyesi Ekipleri Battalgazi Konteyner Çarşı’da Sıcak Asfalt Serimi Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Ekipleri Battalgazi Konteyner Çarşı’da Sıcak Asfalt Serimi Gerçekleştirdi

Deprem sonrasında yaraların sarılması için gece gündüz demeden çalışan ve hızla büyüyen Battalgazi’nin dört bir tarafında ulaşım yatırımlarına devam eden Battalgazi Belediyesi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla Battalgazi Konteyner Çarşı bölgesinde asfalt serim çalışması gerçekleştirdi.

Depremzedelerin yaşam kalitesini artırmak ve normalleşme sürecine katkı sağlamak amacıyla çok yönlü çalışmalarına devam eden Battalgazi Belediyesi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları doğrultusunda ilçede Fen İşleri ekipleri tarafından yollarda yama, onarım, bakım yapılırken, kilit taşı döşeme ve asfalt serimine de devam ediyor. İlçedeki yol standardının yükselmesi için çalışmalarına devam eden ekipler, deprem sonrası Battalgazi Belediyesi tarafından kurulan Battalgazi Konteyner Çarşı bölgesinde sıcak asfalt serim çalışmaları yürüttü.

Başkan Güder: “Çalışmalarımıza Aralıksız Bir Şekilde Devam Ediyoruz”

Kış aylarında yağışlardan esnafların olumsuz etkilenmemesi için yapılan asfalt çalışmasını inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, esnaflarla sohbet ederek taleplerin bir bir karşılanacağını ifade etti. Başkan Güder; “Eskimalatya’da alışveriş merkezi oluşturarak yeni bir meydan yaptık. Bu alışveriş merkezimizi ziyaret ettik. Burada oturan vatandaşlarımız çok güzel bir çalışma olduğunu ifade ediyorlar. Ticari alanlar yapılırken bunun yanında yolları ve altyapıyı da yapmamız gerekiyordu. Şu anda altyapıyı, drenajları yaparak doğalgaz ve elektriğimizi bağladık. Fen işleri müdürlüğümüz de burada asfalt serimini gerçekleştirdiler. Deprem hızımızı kesse de biz yapmamız gereken zaruri işleri gerçekleştirmeye aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Hedefimiz daha güzel, daha yaşanabilir bir Battalgazi. Buradaki nüfus arttı. Bizim bu nüfusun ihtiyaçlarını karşılamamız gerekiyor. Merkezde bulunan çarşımız için inşaat faaliyetleri başladı. Halkımızın beklentilerine ve ihtiyaçlarına uygun bir şekilde çarşıyı planlayarak, bölgenin ekonomik ve sosyal canlılığına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. İnsanların, o süreç tamamlanana kadar ihtiyaçlarını karşılayabilecek alanları, mekanları oluşturmamız gerekiyordu. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.