ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

SOSYAL TESİSLER MUTLAKA OLACAKTIR

 

25 Kasım 2023 15:32
SOSYAL TESİSLER MUTLAKA OLACAKTIR

Baskil’de Mehmet Zafer’e İlgi Her Geçen Gün Artıyor

 

Baskil’de Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Zafer’e ilgi ve alaka her geçen gün artıyor. İlçe halkı yıllardır hizmete hasret kaldıklarını ve artık umutlarının kalmadığını belirterek,Mehmet Zafer’in aday adayı olmasıyla birlikte umutlarının yeniden yeşerdiğini söyledi.

 

Yıllardır Malatya’da yayıncılık sektöründe başarılı bir geçmişe sahip olan Mehmet Zafer, Sivil Toplum Kuruluşu geçmişiyle de yaptığı hizmetler ve çalışmalarla halkın gönlünde yerini alan biri olduğunu belirten ilçe sakinleri,ilçeye hizmet gelecekse bunu Mehmet Zafer’in getireceğine inancımızdır tamdır dedi.

Aday adaylığını açıkladığı günden beri sahada sürekli ilçe halkıyla birlikte olduğunu söyleyen Mehmet Zafer “ İlçemizin durumu ortada,maalesef ilçe olmaktan çıkmış,köye dönmüş ,adeta harabe olmuş bir yerleşim yeri görüyoruz. Liyakatsiz ve vizyonsuz idareciler tarafından yönetilen ilçe, hizmet görmemiş ve hiçbir yatırım yapılmamıştır. İş sahası olmayan ilçede özellikle genç kesim mecburen dışarıya göç etmektedir. Sürekli göç veren ilçe ,kendi kaderine terk edilmiştir “ dedi.

İŞ SAHALARI AÇACAĞIZ,GÖÇÜ ÖNLEYECEĞİZ

İlçenin göç vermemesi için gençlerimize iş sahasının açılması gerekiyor diyen Mehmet Zafer “ bu istihdam konusu Türkiye’nin hatta dünyanın sorunudur. Ancak elinde imkan varken bunu değerlendirmemek zannedersem sadece Baskil’e mahsustur. Tarım alanları oldukça verimli olan ilçemizde tarımcılık bitme noktasına gelmiştir. Hayvancılık yok, meyvecilik konusunda halkımız yeteri kadar bilgilendirilmemiş ve alternatif ürünleri bilmemektedirler. Biz belediye olarak halkımızın yanında olacağız ve her türlü alternatif ürünün yetiştirilip pazarlanmasında öncülük edeceğiz. Üreticilerimizi aracı kişilere ve firmalara yem etmeyeceğiz. Ürünlerin pazarlanmasını bizzat belediye olarak kuracağız birim yapacaktır. Üreticilerimizin alın terinin heba edilmesine fırsat vermeyeceğiz. Bakliyat paketleme tesisi, süt ürünleri tesisi, meyve işleme ve paketleme tesisleriyle hem istihdam sağlayacağız hem ilçenin gelir kaynağını artıracağız. Tekstil kentin kurulmasıyla birlikte ilçede işsiz bir tek vatandaşımız kalmayacaktır “ dedi.

 

SOSYAL TESİSLER MUTLAKA OLACAKTIR

Bir yerleşim yerinin modernizasyonu orada bulunan sosyal yaşam alanlarıyla orantılıdır. İlçede bir tek sosyal tesis yok. Gençlerin spor yapacakları alanlar yok. Ailelerin gidip güzel vakit geçirecekleri yerleri yok. Bütün bunları yapacağımız çok amaçlı sosyal tesislerimizle sağlayacağız diyen Mehmet Zafer “ İlçemiz model ,modern ve marka ilçe olacaktır. Daha önce de açıklamıştım. Projelerimizi hayata geçiremeye başladığımızda ilçeye göç alacağız ve büyüyeceğiz. Sahilimizi değerlendireceğiz. Sahil projemiz Türkiye’de örnek bir proje olacaktır “ dedi.

TARİHİMİZİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ

 Baskil,zengin bir tarihi kültüre sahiptir. Bütün tarihi eserleri aslına uygun olarak onarıp ayağa kaldıracağız Kalyonlarımızı değerlendireceğiz ve ilçeye turizm ağını getireceğiz. Yerli ve yabancı turistlerin ilçemize gelmesi için her türlü imkanımızı seferber edeceğiz. İlçemizi dünyada tanınan,bilinen gezilecek yerler arasında üst sıralara taşıyacağız” dedi.

İLÇEDE BAYANLARIN GİDECEĞİ YER YOK

İlçe merkezinin düzensiz olduğunu ve bayanların çarşıya asla inemediğini ifade eden Mehmet Zafer, ilçede o kadar çok hizmetsizlik ve olmayan şeyler var ki, saymakla bitiremiyoruz. Düşünsenize, bayan çarşıya indiğinde ihtiyacını gidereceği bir tuvalet bile yok. Daha neyi sayayım. İlçede otel yok, bu ayıp Baskil’e yakışmıyor. Halkımız mutlaka hasret kaldığı hizmete kavuşacaktır “ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.