ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Celal Artan Yeşilyurt Belediye AK Parti Meclis Üyeliğine Aday Adaylık Başvurusunda Bulundu.

 

28 Kasım 2023 04:39
Celal Artan Yeşilyurt Belediye AK Parti Meclis Üyeliğine Aday Adaylık Başvurusunda Bulundu.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için başvurumu gerçekleştirdim. Bu özel günümde varlığınızdan güç alacağım. Tüm sevdiklerimi bekliyorum. Seçimlerin şimdiden; Yeşilyurt İlçemize Malatyamıza ve Türkiye’mize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” 

Artan Akçadağ Belediye Meclis Üyeliğimizde hizmet etmeye çalıştık. Olduysa eksikliğimiz herkes hakkını helal etsin.” 

 

Artan’da uzun süredir görev yaptıkları teşkilat mensuplarına çıktıkları yolda başarılar dilerim. tecrübelerimle  siyasi alanda hizmete dönüştürmeyi amaçladığı için Yeşilyurt Meclis Üyeliğine aday adayı olduğunu ifadelerinden bulunan Artan tabandan topraktan, halkın arasından halka ve hakka hizmet için yola çıktım


 

Artan Akçadağ Belediye Meclis Üyeliğimizde elleri nasırlı ama yürekleri yumuşak Akçadağ insanımıza, çiftçimize sırdaşlık ederek, sorunlarına çözüm arayacak hizmet etmeye çalıştım. Her zaman çiftçimizin, emekçimizin gençlerimizin yoldaşı, yol göstericisi ve dert ortağı ve gönüldaşı olmaya talip olduk. Bu bağlamda kendimi vatanıma, milletime, bugüne ve yarınlara hizmet edecek güç ve enerjiye hazır hissetmekteyim. Bu demokratik ve kutlu hizmet yarışında var olmak istediğimi belirtmek istiyorum” 

Daha güzel bir Yeşilyurt için çıktığım bu yolda hep birlikte başaracağımıza inancım tamdır. Destekleriniz için herkese şimdiden teşekkür ederim." İfadelerinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.