ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Akçadağ Belediye Başkanlığına Bayram Özcan Aday Adaylığını Açıkladı.

 

11 Aralık 2023 16:39
Akçadağ Belediye Başkanlığına Bayram Özcan Aday Adaylığını Açıkladı.

Bayram Özcan yaptığı açıklamada. Heyecanımız Yüksek, Gençliğimiz Var

Bu Aile, Büyük Bir Aile”

CHP’den aday adaylığını açıklayarak,  BayramÖzcan, 31 Mart 2024’te yapılacak seçimlerde aday olmak için CHP Akçadağ İlçeBaşkanlığına giderek başvuru dosyasını CHP Akçadağ İlçe Başkanı  Ali Aslan’na teslim etti. 

Bu sürecin tamamında ben Cumhuriyet Halk Partisi ailemi yanımda gördüm. Ben de sizlerin başını öne eğecek hiçbir şey yapmadım.

 

 Gayretle sorunları çözmeye çalıştım. İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz. Bugün aday adaylık sürecinin ben de evraklarımı teslim ettim. Bu yolda yine aday adayı olan arkadaşlarım var. Bu aile büyük bir aile. Bu ailenin fertleri, bu ailenin bireyleri ortaya bir iddia koyarlar. Bu iddiayı sürdürürler ve sonra hep birlikte el ele kol kola birlikte bu mücadeleyi sürdürmek için yine kucaklaşırlar. Bütün arkadaşlarıma; hem belediye başkan aday adaylarına, hem de meclis üyeliği aday adaylarına başarılar dilerim.

Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları olarak biz iktidara görüyoruz. Akçadağ halkına hizmet etmek istiyoruz diyerek gece gündüz çalışmaktadır.

 

Özcan Cumhuriyet Halk Partisi çığ gibi büyümektedir. Buradan Akçadağ'lı hemşerilerimize sesleniyorum. Bu çığın içerisinde siz de olun gelin. Bize katılın Cumhuriyete sahip çıkıp Mustafa Kemal Atatürk ve inkılaplarına bağlı ileri felsefesine bağlı insanların tamamını Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarına davet ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.