ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Şabbettin Akgedik Belediye Başkan Aday Adaylık Başvurusunda Bulundu.

 

17 Aralık 2023 22:54
Şabbettin Akgedik Belediye Başkan Aday Adaylık Başvurusunda Bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Ali Aslan'a Adaylık başvurusunda bulunduk.üyesi ve yönetiminde iradesi ile geldiğim günden bu yana görevimin gereklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Cumhuriyet Halk Partisi adına yaptığım hizmetleri Akçadağ halkından gelen istek ve bana yüklediği sorumluluk gereği bir üst basamağa taşıma motivasyonum oluştu. Ve çalışmalarımı, hizmetimi doğduğum, büyüdüğüm ata topraklarıma Akçadağ Belediye Başkanı sıfatı ile sürdürmek istiyorum. Bu irademi resmileştirerek kamuoyu ile paylaşıyorum.

 

Akgedik Akçadağımızı taşımak ve 2.yüzyılın koşullarını aşmak için ekip arkadaşlarımla birlikte yola çıkıyoruz. Ben bugün buraya, karşınıza Şabbettin Akgedik olarak değil, Cumhuriyet Halk Partisi Akçadağ İlçe Örgütü’nün öz be öz evladı   olarak çıkıyorum. Gençlik Kollarımızın, Cumhuriyet Kadınlarımızın sesi olarak karşınıza çıkıyorum. Bugün burada büyük projeler, detaylı plan ve programlar sunmayacağım. Bugüne kadar yaptığımız hazırlıklarımızı da elbette zamanı gelince paylaşacağız.

 

Akgedik  özenli bir yönetim vadediyorum. Büyük yada küçük demeden Akçadağ için yapılacak her işi özenle yapmanın, atılacak her adımı özenle atmanın sözünü veriyorum. Ben her şeyden çok insanlara değer veren, öncelikle insan diyen ve ayrımcılık yapmaksızın tüm Akçadağ özen gösteren bir yönetim vadediyorum.

 

Açıklamanın ardından CHP İlçe Başkanlığı'na başvuru dilekçesine veren Akgedik yönetime ve katılımcılara teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.