ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

BALIKÇI NIN MERHABASI TÜM DÜNYADAN TASARIMCILARA SESLENİYOR!

 

20 Aralık 2023 21:52
BALIKÇI NIN MERHABASI TÜM DÜNYADAN TASARIMCILARA SESLENİYOR!

Çok sevdiği ve hep kullandığı sıcak selamlaması “merhaba”sı ile bilinen Türk entelektüel Cevat Şakir Kabaağaçlı, bilinen diğer adıyla Halikarnas Balıkçısı’nın doğum günü olan 17 Nisan’ı “Dünya Merhaba Günü” ilan ederek taçlandırmıştık. Merhaba Günü’nün logosunu sizlerle birlikte aramaya çıkıyoruz. Dünyanın her yerinden grafik tasarımcıları yarışmamıza katılmaya davet ediyoruz. Yarışmaya katılım için son başvuru tarihi 2 Şubat 2024!

Bodrum Deniz Müzesinin başlatmış olduğu ve Bilgi Yayınevi’nin ana sponsorluğunu üstlendiği “Merhaba Günü Logo Yarışması”yla ilgili detaylı bilgiye www.merhabagunu.com adresinden ulaşabilirsiniz. Yarışma duyuru görsellerini ve basın bültenini aşağıdaki bağlantıda ve ekteki dosyalarda bulabilirsiniz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.