ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İş insanı Ahmet Topal Meclis Üyelik Başvurusunda Bulundu.

 

21 Aralık 2023 00:06
İş insanı Ahmet Topal  Meclis Üyelik  Başvurusunda Bulundu.

Yediden Refah Partisinden Akçadağ Buluşması. Yeniden Refah Partisi Akçadağda istişarelerde bulunmak üzere bir araya geldi. Akçadağ belediye encümen aday adayı 

İş insanı Ahmet Topal Akçadağ Yediden Refah Partisi ilçe başkanı Münir Akgün’ü kalabalık bir heyetle ziyaret ederek istişarede bulundular. Daha sonra; Akçadağ belediyesi ne geçerek Yeniden Refah Partisi'ne geçen belediye başkanı Ali Kazgan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  

Ziyarete katılanlar arasında 

Kadı İbrahim köy muhtarı Bekir Akça yukarı örüşkü muhtarı Necmettin Korkmaz derin boğaz köyü muhtarı Ali Korkmaz Keklik pınar köyü muhtar adayları Fatih Gültekin Ömer Arıcada hazır bulundular. Yapılacak olan yerel seçimlerle alakalı olarak istişarelerde bulunan partililer yaklaşan seçimler öncesi sık sık bir araya gelerek yapılacak olan seçimlere daha güçlü bir şekilde girmek istediklerini belirttiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.