ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Yeni Yıl Kutlama Mesajı Yayımladı

 

31 Aralık 2023 22:35
Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Yeni Yıl Kutlama Mesajı Yayımladı

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazganın yaptığı açıklamada. Acı ve tatlı hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Öncelikle, yeni yılının Akçadağ İlçemize Malatyamıza Ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Geçmişin öğrettiklerini, gelecek için birer ders olarak kabul edelim ve hep birlikte daha güçlü, daha birbirimize destek olan bir topluluk olarak ilerleyelim.

Geçtiğimiz yıl, bir dizi önemli başarılar elde ettik. Eğitim, Spor bilim ve kültür alanlarında gösterdiğimiz çabalarla adımızı duyurduk.

Yeni yılda da aynı azim ve kararlılıkla çalışarak, daha büyük hedeflere ulaşmayı amaçlıyoruz. Hep birlikte, Akçadağ Belediyesi olarak daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.

Kazgan bu vesileyle de yeni yılın size, sevdiklerinize birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini; milletimize. Akçadağ Belediyesi olarak sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Birlikte daha nice güzelliklere, daha büyük başarı hikâyelerine imza atmak dileğiyle, hepinize teşekkür ederim. Mutlu yıllar…”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.