ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Zaviye Mahalle Muhtar Adayı Tuğba Farmaz'da Gazeteciler Günün'de Anlamlı Ziyaret.

 

15 Ocak 2024 17:01
Zaviye Mahalle Muhtar Adayı Tuğba Farmaz'da Gazeteciler Günün'de Anlamlı Ziyaret.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başladı.

Farmaz Gazeteciliğin bir mikrofon, bir Fotoğraf makinesiyle başlayan meşakkatli ve zahmetli bir meslek olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

“Her türlü insana dokunan, her türlü olaya hakim, her türlü insanla, her türlü deneyimle donanan bilge insanlar gazeteciler. İşiniz zahmetli, bizim çoğu zaman gözümüz, kulağımız olan bir noktadasınız. 

 Zor ve önemli bir görev icra ettiklerini belirterek; “2024 yılında da kazasız belasız sağlıcakla güzel haberler vermenizi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Sizler bizim için yürüyen ayağımız, gören gözümüz, tutan elimiz mesafesindesiniz. Bizim yol göstericimizsiniz. Dürüst ve ilkeli tavrınızdan ödün vermeden mesleğinizi devam ettirmeniz büyük önem taşıyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Güzel ve sağlıklı günlerde buluşmak üzere diyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyorum” ifadelerinden bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.