ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ OCAK AYI IV. BİRLEŞİMİ YAPILDI

 

15 Ocak 2024 18:11
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ OCAK AYI  IV. BİRLEŞİMİ YAPILDI

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısının IV. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nevzat Aslan Başkanlığı’nda 15 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mazeret dilekçelerinin okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında yer alan Pütürge İlçesi Taşbaşı Mahallesi 1/5000 Nazım İmar Planı değişikliği, Darende İlçesi Sungur Mahallesi 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı ve Yeşilyurt İlçesi Karakavak Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları görüşülerek kabul edildi. Gündemde yer alan bazı maddeler ise ilgili komisyonalar havale edilirken, bazı gündem maddeleri de bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere ertelendi.   

Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı V. birleşiminin ise 16 Ocak 2024 Salı günü saat 14.00’te yapılmasına karar verildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.