ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Fırat Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Son Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ Valisi ve FKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Erkaya Yırık Başkanlığında video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. 

22 Aralık 2020 18:37
Fırat Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Son Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ Valisi ve FKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Erkaya Yırık Başkanlığında video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

Toplantıya, Elazığ Valisi ve Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Erkaya Yırık, Malatya Valisi Aydın Baruş, Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Basatemur, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeynel Açıkgöz, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas ve Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri AbdulvahapYoğunlu katıldı.

Toplantıdan önce açıklamalarda bulunan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Fırat Kalkınma Ajansı’nın 2020 yılı Aralık ayı Yönetim Kurulu Toplantısı için bir araya geldiklerini söyledi.

Vali Yırık, tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de kış aylarının gelmesiyle birlikte COVID-19 pandemisi vaka sayılarındaki artış eğiliminin devletin aldığı önlemler sayesinde düşüş eğilimine geçtiğini belirterek, “Sağlık Bakanlığı tarafından ülkemizde de başlatılacak olan aşı ile birlikte inşallah bu süreci daha az hasarla kapatacağız” diye konuştu.

Fırat Kalkınma Ajansı’na Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan ve 37 proje arasında yer alan “ Horota’nın Tanıtımı ve Turizme Kazandırılması” projesi görüşülerek onaylandı. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen çalışmanın görüşülerek kabul edilmesi sonrasında açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Horota Malatya’nın en cazip ve en güzel mesire yerlerinden bir tanesidir. Geçmişten gelen bir merkez. Horota’nın çevre düzenlemesiyle ilgili, alt yapısıyla ilgili Malatya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden bu yıl içerisinde bir çalışma yaptık. Fırat Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle de geri kalan eksikler tamamlanırsa hakikaten Malatya’nın güzide bir merkezi olan Horota daha cazip hale gelecektir diye düşünüyorum. Katılımcı arkadaşlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.Çevrimiçi uzaktan gerçekleştirilen Fırat Kalkınma Ajansı 2020 Aralık Ayı Toplantısı, ajansın devam eden faaliyetleri ile ilgili konular, diğer gündem maddeleri ve bazı idari konularla ilgili görüşmeler yapılarak sona erdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.