ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

CİMER’e yazmakla sorunlar çözülmüyor, sıkıntılarınızı sandığa yansıtın”

 

27 Ocak 2024 19:20
CİMER’e yazmakla sorunlar çözülmüyor, sıkıntılarınızı sandığa yansıtın”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya depremde en büyük yarayı aldı. Sıkıntıları CİMER’e yazmakla sorunlar çözülmüyor. Malatya CİMER’e en fazla sorun ve şikayet bildiren il konumunda. Yerel seçimler hükümetlere sarı karttır.  CİMER’e yazmakla olmuyor. Sıkıntılarınızı oy pusulasına yansıtacaksınız.” dedi.

 

 

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, beraberinde Yeniden Refah Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen ve partililerle  ile birlikte Kışla Caddesindeki esnafları ziyaret ettiler.

 

-“ÇARŞIDAKİ İNŞAATLAR BİTİRİLMEDEN KIŞLA CADDESİNE DOKUNMAYIN”

 

Bilal Yıldırım, “Kışla Caddesi şu anda şehir merkezinde ışıkların yandığı tek nokta. Kışla Caddesi’nin de imar edilmesini, yıkılıp yeniden yapılmasını bizde istiyor ve destekliyoruz. Ancak; şehir merkezinde esnaf ışıklarının yandığı tek caddeyi hemen yıkmak şehir merkezindeki yaşamı tamamen yok etmek olur. Diğer caddeleri inşa ederek, ondan sonra esnaflara yer göstererek burayı yıkın. Kışla Caddesi en sona bırakılmalı. Şehir genelindeki ağır hasarlı yerleri tamamen bitirmeden Kışla Caddesine girmek yanlış olur.  Bir plan dahilinde bu işler yürütülmeli. Eğer Yeniden Refah Partisi olarak seçimi biz kazanırsak, çarşıdaki diğer inşaatlar bitirilmeden Kışla Caddesini yıktırmayız.  Biz,  ‘Yapılmasın’ demiyoruz, ama şu işleri bir plan dahilinde yapın.” İfadelerini kaydetti.

 

-“VATANDAŞLARIMIZ MİLLETVEKİLLERİNDEN ŞİKAYETÇİ”

 

Malatya’da değişimin yapılması gerektiğine işaret eden Bilal Yıldırım, “Genel seçimde ben milletvekili adayıydım. O zaman da ‘Malatya’da bir değişim yapalım’ dedik. Nasip olmadı. Ben yine halkımın içindeyim. Şu anda geziyoruz, vatandaşlarımız şunu söylüyor; ‘Milletvekillerimiz gönderdik, daha bir tanesi gelmedi.’” Şeklinde konuştu.

 

-“CİMER’E YAZMAKLA SORUN ÇÖZÜLMÜYOR, SIKINTILARINIZI SANDIĞA YANSITIN”

 

Malatya’nın CİMER’e en fazla sıkıntı ve şikayet yazan birinci il olduğunu hatırlatan Bilal Yıldırım, “Malatya depremde en büyük yarayı aldı. Sıkıntıları CİMER’e yazmakla sorunlar çözülmüyor. Malatya CİMER’e en fazla sorun ve şikayet bildiren il konumunda. Yerel seçimler hükümetlere sarı karttır.  CİMER’e yazmakla olmuyor. Sıkıntılarınızı oy pusulasına yansıtacaksınız. Oylarınızı Yeniden Refah Partisi’ne verince seçimi biz kazanacağız.  Ankara’dakiler de  ‘Malatya’da bir sıkıntı var’ diyecekler ve Malatya’nın sorunlarını çözmeye çalışacaklar.”  diye konuştu.

 

-“ATAMA İLE ADAY OLMADIK, HALKIN İÇİNDEN GELİYORUZ”

 

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım şunları söyledi, “6 Şubat depremlerinden beri Malatya’dayız, şehrimizi terk etmedik. Ama şimdi bakıyorsunuz, kimliği benim için önemli değil, 10-15 yıl Malatya’dan uzak dur, ondan sonra gel, ‘Belediye başkan adayıyım’ de. Olmaz, arkadaş. Sizin içinizden gelenleri seçeceksiniz ki, sizin dertlerinizle dertlensin. Bizler, Ankara’dan atamayla aday olmadık. Sizlerin içinden geliyoruz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.