ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Adayı Sami Er: Yaralarımızı hep birlikte saracağız

 

28 Ocak 2024 01:17
Başkan Adayı Sami Er: Yaralarımızı hep birlikte saracağız

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Malatya’yı eski günlerine döndürmek için çok çalışacaklarını ifade ederek “Bu şehrin yaralarını hep birlikte saracağız” dedi.

 Seçim çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen siyaset akademisine katılarak partililerle bir araya geldi. AK Parti’nin aynı zamanda bir okul olduğunu ifade eden Er, yapılan eğitim faaliyetleri sayesinde parti üyelerinin bilgi ve tecrübe kazandığını dile getirdi.

 AK Parti’nin lokomotifinin kadın kolları olduğunu belirten Er, yaptıkları özverili çalışmalar dolayısıyla kadın üyelere teşekkür etti ve 31 Mart seçimlerinden hep birlikte zaferle ayrılacaklarını söyledi.

 Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, daha sonra Malatya Park AVM’de esnafları ziyaret etti.

 Sami Er’in son durağı ise Tandoğan Mahallesi oldu. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Er, talep ve istekleri dinledi.

 Yaptığı konuşmada 31 Mart seçimlerine değinen Başkan Adayı Er, çok çalışacaklarını ve Malatya’yı güzel günlere hep birlikte taşıyacaklarını kaydederek, “Malatya’mız sıkıntılı günlerden geçiyor ama güzel günler çok yakın. Biz bu şehrin yaralarını inşallah hep birlikte saracağız. Şehrimizi eski günlerine döndürmek için çok çalışacağız.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizleri bu göreve layık görmesinin hemen ardından çalışmalarımıza başladık. Esnafımızın, vatandaşımızın problemlerini ve isteklerini biliyoruz. Şehrimizin sorunlarını biliyoruz. Her problemi tek tek çözmek için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. Seçimlere 2 ay gibi bir süre kaldı. Bu süreyi çok iyi değerlendirip çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Sorunlarımızı bizzat vatandaşımızın ağzıdan dinleyip ona göre yol haritasını oluşturacağız. Biz bu şehre hizmet etmek için yola çıktık. Kentimizi daha iyi hale getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Kentsel dönüşümden altyapıya, ulaşımdan üst yapıya kadar her konuda şehrimize ivme kazandıracak projeler hayata geçireceğiz. İnşallah 31 Mart seçimlerinden zaferle ayrılarak hep birlikte yaralarımızı saracağız” diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.