ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Hasan Korkmaz Deprem Sonrası Toplumsal Sorumluluk Projelerini Artırıyor"

 

31 Ocak 2024 14:30
Hasan Korkmaz Deprem Sonrası Toplumsal Sorumluluk Projelerini Artırıyor"

Hasan Korkmaz Deprem Sonrası Toplumsal Sorumluluk Projelerini Artırıyor"

Malatya'nın Çavuşoğlu mahallesinde uzun yıllardır sürdürdüğü sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan bir mahalle sakini Hasan Korkmaz, depremin yarattığı büyük yıkımın ardından yardım çabalarını artırmaya karar verdi. 

Malatya'nın Çavuşoğlu mahallesinde uzun yıllardır sürdürdüğü sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan bir mahalle sakini Hasan Korkmaz, depremin yarattığı büyük yıkımın ardından yardım çabalarını artırmaya karar verdi. Mahalledeki dar gelirli ailelere yönelik gıda, çocuklara mont, ayakkabı, kırtasiye gibi yardımlar sunan korkmaz, ekonomik olarak zor durumda olan çocuklara destek olmak amacıyla Malatya içinde ve dışında yardım kampanyaları

6 Şubat depreminin ardından Çavuşoğlu mahallesi büyük bir yıkıma uğradı. Bu zorlu süreçte mahalle sakinlerinin acılarını hafifletmek ve mahallenin daha iyi bir hizmet almasını sağlamak amacıyla muhtarlık için adaylığını açıklayan korkmaz, doğup büyüdüğü mahalleye daha etkin ve kapsamlı bir hizmet sunmayı hedefliyor. Geçmişteki başarılı yardım projeleriyle tanınan Korkmaz, halkın kendisini muhtar olarak seçmesi mahallesine daha fazla katkıda bulunma arzusunu dile getirdi. 

Haber: Erdal ÖZTÜRK

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.