ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanları Yerel Seçim Çalışmalarına Başladı.

 

03 Şubat 2024 20:29
İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanları Yerel Seçim Çalışmalarına Başladı.

 

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mücahit Karatepe İyi Parti Yeşilyurt Kadın Kolu İlçe Başkanı Merve Özdoğın Yaptığı Açıklamada.

İyi Parti, Mart 2024'te yapılması planlanan yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Hazırlıklar, ittifak ya da iş birliğinden bağımsız devam ediyor. 

Yerel seçime geri sayım sürerken İYİ Parti’de aday belirleme süreci devam ediyor. 

İyi Parti, yerel seçime giden süreçte saha çalışmalarına ağırlık veriyor.

Karatepe ve Özdoğan ilçe başkanları, seçim işlerinden sorumlu ilçe başkan yardımcıları ve ilçe seçim kurulu üyeleri sandık ve seçim güvenliği konusunda kendi ilçelerinde yaşadıkları sorunları dile getirdiler ve çözüm önerilerini tartıştılar.

Bütün il, ilçe ve beldelerde seçime güçlü adaylarla ve çözümlerle girmeye hazırlanıyoruz. Seçimlerde başarılı olmanın en önemli koşullarından biri de sandık ve seçim güvenliğini sağlayabilmek.

Özdoğan Tabii ki nüfusumuz sürekli artıyor, hizmetler artıyor ama beklentiler de artıyor ve biz de gece gündüz demeden iyi Partiye gönül verenler birlikte meclis üyelerimizle birlikte mahalle yönetimlerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz, gayret ediyoruz. 

Vatandaşlarımızla birebir el ele, gönül gönüle onlara hizmet etmek için onlarla birlikte olmak için gayret ediyoruz. Bu gayretlerimizin neticesini inşallah 31 Mart 2024 seçimlerinde de hep birlikte elde edeceğiz ve buna gönülden inanıyorum. İfadelerinden bulundu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.