ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Zaviye Mahalle Muhtar Adayı Tuğba Farmaz'da Miraç Kandili Kutlama Mesajı Yayımladı.

 

06 Şubat 2024 08:28
Zaviye Mahalle Muhtar Adayı Tuğba Farmaz'da Miraç Kandili Kutlama Mesajı Yayımladı.

Zaviye Mahalle Muhtar Adayı Tuğba Farmaz yaptığı açıklamada. Üç ayların içinde olan ve Recep ayının yirmi yedinci gecesine denk gelen Miraç Kandili’ne ulaşmanın ve bu mübarek geceyi idrak etmenin sevinci içindeyiz.

Farımaz Toplumumuzun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel gecelerdir. Üç ayların içindeki mübarek gün ve gecelerden olan ve feyiz bereketin coştuğu gece Miraç Gecesidir.

Farımaz Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in Allah’ın huzuruna yükseldiği bu kutsal geceyi hatırlayarak, kalbimizi bir kez daha temizleyip, ibadetlerimize bir anlam katma vaktidir. Bu mübarek gecede gökyüzüne yükselen dualarımız, samimiyetle yapılan ibadetlerimiz, sevdiklerimize gönderdiğimiz güzel dileklerimiz, Allah’ın rahmetine ve mağfiretine ulaşsın. 

Birer izzet ve ikram fırsatı olan böylesi gün ve gecelerden gerekli dersleri almak, hayatımızı bu manevi fırsatlar üzerinde yoğunlaşarak beslemek gerekir. 

Günahlarımızdan arınarak, iyiliklere yönelerek, hoşgörü ve sevgiyle dolup taşarak Rabbimize yönelelim. Birbirimize karşı hoşgörü ile yaklaşarak, dargınlıkları unutarak, sevgi ve barış içinde bir arada olmanın kıymetini idrak edelim.

Farımaz Birlikte geçirdiğimiz her anı, sevdiklerimize karşı sorumluluklarımızı hatırlayarak değerlendirelim.

Bu vesileyle, geçtiğimiz sene Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyor, tüm halkımızın ve İslam âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.