ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Yaşar Kiras Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyeliğine Başvurusunda Bulundu.

 

14 Şubat 2024 13:48
Yaşar Kiras Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyeliğine Başvurusunda Bulundu.

Yeniden Refah Partisi Akçadağ'da birbirinden güçlü isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. 

Yaşar Kiras Meclis Üyeliği dosyasını ilçe Başkan Vekiline Recep Avşar'a teslim etti.

Avşar yaptığı açıklamada Partimize katılımlar Türkiye genelinde olsun  Akçadağ’dada bir hızla devam ediyor. Bundan sonra daha da hızlanarak devam edecek. Akçadağ Belediyemizde de Yeniden Refah Partisi Meclis Grubumuz bu arkadaşlarımız sayesinde kurulmuş olacak. Partimize katılan arkadaşlarımıza, ülkemize,Akçadağımıza partimize hayırlı olsun inşallah” dedi.

Kiras İlçemizin sorunlarını da çözümlerinde çok iyi biliyorum dedi, çalışıyoruz. Esnaflarımızla buluşuyoruz, derneklerle buluşuyoruz, ev ziyaretlerini yapıyoruz. 

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere Belediye Meclis Üyesi aday adayı olarak katılıyorum.

Dürüst, çalışkan, şeffaf, hesap verilebilirliği misyon olarak üstlenen başkan ve meclis üyelerinin arasında yer alarak, doğup büyüdüğümüz bu güzel ilçeye ve bu kentte yaşayan tüm yurttaşlarımıza hak ettikleri hizmetleri sunma adına bu göreve talip olduğumun altını çizmek istiyorum.

Yukarıda kısaca değindiğim konularda sorunlara köklü çözüm üretecek bir belediye meclisinin oluşması dileğiyle tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.