ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Yeniden Refah Partisi Yazıhan Belediye Başkan Adayı İhsan Akın Basın Konteynerlerini Ziyaret Etti.

 

17 Şubat 2024 18:19
Yeniden Refah Partisi Yazıhan Belediye Başkan Adayı İhsan Akın Basın Konteynerlerini Ziyaret Etti.

Seçim atmosferinin iyice kızıştığı şu günlerde, Akın gazetecilere yönelik gerçekleştirdiği ziyaret, yerel medyanın önemine vurgu yaparak dikkat çekti. Ziyaret sırasında, haber Malatya 44.Com genel yayın yönetmeni Dilek Kiraz  Başkanı İhsan Akın'da adayın seçim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Akın yapılan ziyarette basın emekçilerinin görevlerini yerine getirirken baskılara rağmen büyük bir fedakârlıkla doğru haber almak için çabaladıklarını, ilkeli ve halkın doğru bilgiyi alması için görev anlayışıyla, her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı büyük bir özveriyle meslek etiğini her şeyin üstünde geliyorlar.

Akın Malatya yerel basınımız ülkede güçlü ve ayrıcalıklı bir yere sahip olduğunu bildiğini, ifade ederek Yazıhan Belediye Başkanı seçilmesi durumunda basınıyla birlikte Yazıhan ilçemizi çok daha iyi yerlere götüreceklerine inandığını ifade etti. 

Akın geleceği için planlarını ve projelerini paylaştı. Çalışmalarından bahsetti. Öte yandan, vatandaş takdir ettiğinde, belediye başkanı seçilmesi durumunda 1 Nisan’da hiç vakit kaybetmeden Yazıhan için çalışmaya başlayacağını söyledi.Ziyaret, yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin ve adayların medya ile olan ilişkilerini güçlendirmeye yönelik atılmış önemli adımlardan biri olduğunu ifade etti.

Bizler'de www.habermalatya44.com ailesi olarak Başkan İhsan Akın'a ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz Başarılarınızın devamını dileriz 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.