ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bengül Uğurlu.

 

21 Şubat 2024 06:48
Malatya Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bengül Uğurlu.

31 Mart Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde adaylık başvurusunun son gününde Malatya'da 

siyasi gelişmelere bir yenisi daha eklendi.

Yıkmayı ilke edinen değil, yapmayı ilke edinen bir belediyecilik yapacağız. İlimizi sorunlarını sizlerle birlikte çözeceğiz. Sözümün özü, önce insan. Gün halkın kendini kanıtlama günüdür. Ya ümitsizsiniz ya da ümit sizsiniz. Ya çaresizsiniz ya da çare sizsiniz. Her şeyin bir çaresi vardır.

Bengül Uğurlu 31.Mart seçimlerinde işi ehline verdiğinizde bir dönem daha Malatya'lı inşallah hizmet etme fırsatı bulacağız. Malatya’da bu dönem büyüme, yükseliş dönemi olacak. Kimseye kırgınlığımız, gönül bırakmışlığımız yok. Seçimler gelip geçer dostluklar devam eder. Sadece Malatya Halkının isteği ile bağımsız aday oldum. 31.Martta “HALK NE DERSE O” olacak. Tüm adaylara ve siyasi partilere başarılar diliyorum. Allah, ilimiz, ülkemiz için hayırlı olanı nasip etsin, ifadelerinden bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.