ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

PROF. DR. İBRAHİM GEZER’İN SEÇİM İRTİBAT OFİSİ AÇILDI

 

24 Şubat 2024 22:50
PROF. DR. İBRAHİM GEZER’İN SEÇİM İRTİBAT OFİSİ AÇILDI

KADAR YILDIZ İLÇE YAPSAYDINIZ DA GÖRSEYDİK”

 

Konuşmasında ana muhalefet partisinin Malatya’da çıkardığı aday ile ilgili de değinen Prof. Dr. Gezer, “Buradan yıllardır şehrimizi yöneten dar siyasi kadroyla çoğu zaman işbirliği halinde çalışan, başları derde girdiğinde birbirlerinin yardımına koşan bazı muhalefet unsurlarına da seslenmek istiyorum. Bu şehir yıllardır kan kaybediyor, bu şehir yıllardır irtifa kaybediyor, yıllardır nüfus ve sermaye kaybederken yıllardır geriye giderken siz muhalefet olarak ana muhalefet olarak bu gidişatı bu gerilemeyi seyretmekten başka ve bazı ateşli açıklamalar yapmaktan başka bugüne kadar ne yaptınız? Lütfen çıkın açıklayın. Sahiden siz yönettiğiniz ilçelerin bir tanesini bugüne kadar yıldız ilçe yapsaydınız da görseydik. Mesela koca koca belediyeleri yönettiniz, İstanbul, Ankara'yı, Eskişehir'i, İzmir'i yönettiniz. Allah için bir gün 3- 5 uzman getirseydiniz de şu yönettiğiniz ilçelerin bir tanesini bir yıldız ilçe yapsaydınız. O zaman bu şehri, yıldız şehir yapacağınıza inanırdık. Sahiden yönettiğiniz ilçelerin sosyo-ekonomik durumundan haberiniz var mı? Hangi aşamada olduğundan, nerelerde olduğundan, hangi sorunları yaşadığından haberiniz var mı? Ama umutsuzluğa yer yok, Malatya'nın önü açık.  Malatya’nın önünde çok önemli bir fırsat var. Malatya artık bundan sonra eski Malatya olmayacak,  eskisine dönmeyecek Ya ölçek büyüterek çok daha büyük bir şehre dönüşecek, iddialı bir şehre tarihte olduğu gibi ya da ölçek küçülterek alt bir lige düşecek, küçülerek yoluna devam edecek. Bu seçimde buna karar vereceğiz.

 

“BU ŞEHRİN MAKÛS TALİHİNİ DEĞİŞTİRMEYE VAR MISINIZ?

 

Yıllardır Malatya’ya emek veren ve her alanda hazırlık yapan birisi olarak takım arkadaşları ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ni yönetmeye talip olduklarını ifade eden Gezer, “31 Mart'ta şu parti, bu parti demeden, Alevi-Sünni demeden, köylü kentli demeden, kadın erkek demeden, genç yetişkin demeden omuz omuza vererek bu şehrin makus talihini değiştirmeye var mısınız? Yakın tarihimizin gördüğü en kapsamlı değişim dönüşüm ve atılım seferberliğini başlatmaya hazır mıyız? Konteynerlerde yaşayan 100 binden fazla insanımızı ve yine şehre dönmeyi bekleyen 200 binden fazla hemşerimiz ve esnafımızı bir an önce başını sokacak bir konuta ve iş yerine kavuşturmaya var mısınız? 31 Mart'ta yetki aldığımızda bu şehrin görmüş olduğu en yüksek tempolu çalışma sürecini başlatacağız. Gecemizi gündüzümüze katacak ve bu şehrimizin yaşadığı sorunları bir an önce çözülmesini sağlayacağız.  5 yıl içerisinde Malatya’yı bölgesinin lokomotif gücüne dönüşmesi, insanlarımızın hayatını kolaylaştırması, bu şehirdeki işsizlik, yoksulluk ve hayat pahalılığına son verilmesi için elimizden geleceğini yapacağız. Yakın tarihimizin en büyük kalkınma seferberliğini başlatarak şehrimizi çok daha ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.