ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Cumhur İttifakı Akçadağ Adayı Hasan Ulutaş’ın seçim bürosunun açılışı yapıldı

 

25 Şubat 2024 00:55
Cumhur İttifakı Akçadağ Adayı Hasan Ulutaş’ın seçim bürosunun açılışı yapıldı

-Cumhur İttifakı Akçadağ Adayı Hasan Ulutaş’ın seçim bürosunun açılışı yapıldı

Cumhur İttifakı Akçadağ İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Ulutaş’ın seçim bürosu açılışı düzenlenen miting programı ile gerçekleşti.

İlçe merkezinde düzenlenen AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er, Akçadağ Başkan Adayı Hasan Ulutaş, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal, MHP Akçadağ ilçe Başkanı Kenan Güde, Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce ile çok sayıda partili ve vatandaşın katıldığı ilçe mitinginde büyük coşku vardı.

AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal MHP Akçadağ ilçe Başkanı Kenan Güde, AK Parti Akçadağ İlçe Başkan Adayı Hasan Ulutaş’ın selamlama konuşmaları ile başlayan programda ilk olarak konuşan, Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Cumhur İttifakı’nın hiçbir hesap ve menfaat olmadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından kurulduğunu ifade ederek, “Bizim ittifakımızda mevki ve makamlar geçici, millete olan davamız bakidir. Biz nefsi hesaplar yapmadan her zaman davayı ön planda bulundurduk. Cumhur İttifakı günümüzün Kuva-yi Milliye ruhunu oluşturduğu hak davasıdır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Eyüp Gönültaş ise yaptığı konuşma da, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, 31 Mart’ta Akçadağ’ı gerçek belediyecilikle buluşturmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. 

“Akçadağ’da depremin izleri silinecek”

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören’de konuşmasında 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin Akçadağ ilçesinde de büyük yıkımlara neden olduğunu ifade ederek, “Akçadağ ilçemizde 5 bin 300 hak sahibi var. Bu da demek ki 5 bin 300 evimiz yıkılmış. Deprem sonrası biran önce geçici barınma merkezlerini inşa ederek halkımızın buralara yerleştirilmesi sağlandı. Ve sonrasında ise kalıcı konutlar için hemen harekete geçildi. Deprem sonrası ilçemizde 310 konut ve kırsal da bin 971 konutun temelleri atıldı ve bitme aşamasına getirildi. Konutların yapımları devam edecek bundan sonrada” ifadelerine yer verdi.

Akçadağ değişeme hazır” 

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ise Akçadağ’ın değişime ve adil belediyeciliğe hazır olduğunu gördüklerini ifade ederek 31 Mart akşamı ilçeden rekor oy ile sandıktan çıkacaklarını söyledi.

6 Şubat asrın felaketine de değinen Sami Er, 11 ili etkileyen ancak yıkımın en çok olduğu 2’inci il olan Malatya’da çarşının çökmesi ile ticaretinde büyük ölçüde etkilendiğini söyledi. Bu büyük afet sonrası devletin hemen vatandaşın yaralarını sarma adına sahada olduğunu da hatırlatan Sami Er, geçtiğimiz günlerde yapımları tamamlanan 6 binin üzerinde konutun kura çekimlerinin yapıldığını, bundan sonra da belli periyotlarla kura çekimlerinin süreceğini dile getirdi.Malatya’nın çarşısının 1,5 yıl içerisinde ayağa kaldırılacağını da kaydeden Sami Er, 30 yılı aşkın bir belediyecilik deneyimi ile göreve gelir gelmez Malatya’yı eskisinden daha güçlü bir hale dönüştürmek adına hızla çalışacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde devam eden bu kutlu yürüyüşü devam ettireceğiz”

Daha sonra söz alan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ta, kendilerini büyük bir coşku ile karşılayan Akçadağlılara teşekkür ederek, “AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Hasan Ulutaş ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sami Er ağabeyimizi öncelikle Cenab-ı Hakk'a sonra sizlere emanet ediyoruz. Cumhur ittifakının adaylarına sahip çıkacağınızdan hiçbir şüphem yok. Cumhurbaşkanımızın önceliğinde devam eden bu kutlu yürüyüşü devam ettireceğiz. Malatya daima AK Parti iktidarlarına ve Cumhur İttifakı’mıza omuz veren, yükselten illerimizden oldu. Bu defa Akçadağ’ımızı Cumhur İttifakı’mızla, AK Parti’mizle buluşturmamız hayati önem taşıyor. İnşallah 31 Mart’tan sonra sizlerin desteği ve Cenab-ı Hakk'ın yardımı ile bu bayrağı dalgalandıracağız” diye konuştu.

“Hangi yöne giderseniz gidin AK Parti’nin hizmetlerini göreceksiniz”

Mitingde son olarak söz alan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise Cumhur İttifakı olarak çok önemli mücadeledeler verdiklerini ifade ederek, “Ülkenin birliği, beraberliği ve dirliği için, ülkemizin dünyada söz sahibi olması için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhur ittifakı olarak büyük mücadeleler verdik. Allah’ın izniyle vermeye de devam edeceğiz” dedi. 

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak hizmet ve eser siyasetinde her zaman önde olduklarının da altını çizen Tüfenkci, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’ye yapmış olduğumuz hizmetleri tek tek sayacak olsak inanın aylar sürer. Hangi ilçeye giderseniz, hangi yöne giderseniz gidin AK Parti’nin, Cumhur ittifakının hizmetlerini göreceksiniz, görmeye de sizler destek verdikçe devam edeceğiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından esnafları ziyaret eden Milletvekilleri ve adaylar, hem projelerini anlattılar hem de seçimlerde Akçadağ ve Malatya için destek istediler. Esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Hasan Ulutaş’ın seçim irtibat ofisinin de açılışını yapan heyet burada da yaptıkları konuşmalarda Akçadağ’ın 31 Mart sonrası gerçek ve adil bir belediyecilik ile tanışacağını söylediler.

Heyet daha sonra Emlak Konut tarafından rezerv alanında yapılan konut ve işyerlerinin inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.