ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PROF. DR. İLHAN GEÇİT:

 

26 Şubat 2024 17:19
AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PROF. DR. İLHAN GEÇİT:

AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PROF. DR. İLHAN GEÇİT:

“İNSAN VE TOPLUM ODAKLI HİZMET VERECEĞİZ”

 

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, bugüne kadar meslek hayatında hiç kimseyi ayrıştırmadan hizmet verdiklerini belirterek “Yeşilyurt Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimizde de insan ve toplum odaklı hizmet üreteceğiz” dedi. 

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, seçim çalışmalarını kırsaldaki mahalle ziyaretleriyle sürdürdü. Geçit, Kuşdoğan Duruldu, Fatih, Çayır ve Karahan Mahallerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve seçimlerde destek istedi.

Prof. Dr. Geçit, buralarda yaptığı konuşmalarda 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemine değinerek “Mutlaka Yeşilyurt’un adaylarını şöyle bir teraziye koyup tartalım. Bunlar kimdir, bunlar daha önceki hayatlarında ne gibi başarılar gösterdi? Bunların meslek hayatlarındaki uygulamalar nasıldı? Halkın lehine miydi değil miydi? Bunlar eğer mühendis ise hangi projelerde görev almış ve nereye imza atmış. Ne gibi şehirlerin önünü açmışlar? Bunları iyi araştırıp sonrasında karar vermeleri gerekiyor. Ehil ise, kim liyakat sahibi ise ona evet diyelim. Biz Yeşilyurt’ta göreve geldiğimizde insan ve toplum odaklı hizmet üreteceğiz. Bugüne kadar hiç kimsenin kimlik aidiyeti üzerinden bir siyaset geliştirmedik. Kimseyi ayırmadık. Herkesi eşit tuttuk. Bugünden sonrada inşallah belediyecilik hizmetinde de bunu daha da geliştireceğiz.” İfadelerine yer verdi.

 

“KUŞDOĞAN’DAKİ 60 KONUTUN 30’U VATANDAŞA TESLİM EDİLDİ”

 

Kuşdoğan Mahallesi’ni ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 6 Şubat depreminde evleri yıkılan vatandaşlar için yaptırılan köy konutlarında incelemelerde bulundu. 30’u tamamlanan ve vatandaşlara teslim edilen konutlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığına teşekkür eden Prof. Dr. İlhan Geçit, “6 Şubat asrın felaketi depreminin ardından şehrimiz ve ilçemiz büyük hasar aldı. Kuşdoğan’da da 60 civarında konutumuz vardı. Sayın Cumhurbaşkanımızın Çevre ve Şehircilik Bakanlığına verdiği talimatla başlatılan köy konutları yapılmaya başlandı. Bu 60 konuttan 30’u vatandaşa teslim edildi. Geri kalan konutlar kısa sürede bitirilecek. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.