ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Muhtar Adayı Gönültaş Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

 

29 Şubat 2024 15:16
Muhtar Adayı Gönültaş Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Emre Gönültaş'ın oğlu Ömer Gönültaş Babası Emre Gönültaş'la beraber www.habermalatya44.com ziyaret ederek yaptığı açıklamada. Hizmet, Aşk ile Başlar" sloganıyla yola çıktık. Her şeyden önce; çalışkan dürüst çevresinde sevilen temsil kabiliyeti bulunan eğitim ayrım yapmayan muhtar adayı Babam Emre Gönültaş.

Seçim çalışmalarımız kapsamında, tüm mahallelerimizi  ziyaret ederek, hemşehrilerimizle bir araya geldik. Onların taleplerini, sorunlarını ve hayallerini dinledik. Akçadağ İlçesine bağlı Tevfik  mahallemizin kalkınması ve gelişmesi için neler yapılabileceği konusunda geniş istişarelerde bulunduk.

Tevfik Muhtar Adayı Emre Gönültaş Muhtarlık çalışmaları hakkında konuşan Gönültaş şunları söyledi: “Muhtarlar devletin vatandaşa açılan bir kapısıdır. Vatandaş devlet adına ne ihtiyacı varsa muhtarı buluyor yani işte hastası da olsa, ilacını alacak olsa, başı sıkmışsa, cenazesi olsa düğün olsun muhtara geliyor. 

O yüzden biz elimizden geldiğince yönlendirmeye, faydalı olmaya ve vatandaşın hizmetinde olmaya çalışaçağız gece gündüz. Gece gündüz demeden vatandaşımızın hizmetinde olaçağız. Ben tüm muhtarlarımızın da öyle olduğuna da inanıyorum açıkçası.

Ama bizi bu millete Akçadağ İlçesi Tevfik mahallemize,Akçadağ ilçemize, Malatya ilimize, Türkiye'mize her kim hizmet ediyorsa her zaman hizmet eder, alkışlayalım. 

MUHTAR MAHALLESİNİN EN ONURLU, EN ŞEREFLİ KİŞİSİ OLMAK DURUMUNDADIR’

 Gönültaş Hemen hemen her mahallemizde bulunan evlere gideceğiz. Çalınmadık kapı bırakmayacağız. Sahada vatandaşlarımızın teveccühü oldukça güzel. Bizleri evlerinde misafir eden, kapılarını açan, dualarını bizden esirgemeyen tüm Tevfik sakinlerine teşekkür ediyorum." 

Tüm Muhtar Adaylarına şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.