İl Başkanı Gören, Malatyalıları Büyük Buluşmaya Davet Etti
İl Başkanı Gören, Malatyalıları Büyük Buluşmaya Davet Etti
AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Mart’ta Malatya’ya yapacağı ziyaret için vatandaşları büyük buluşmaya davet etti.
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Mart Çarşamba günü saat 12.30’da Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki alanda Malatyalılarla buluşacak. AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ise, “Türkiye Yüzyılı’nın mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 6 Mart’ta Malatya’mıza geliyor. Bu büyük buluşmaya tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.
İl Başkanı Gören: “Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Gerçek Belediyeciliği Malatya’mızda devam ettireceğiz.”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik anlayışıyla Türkiye’de yerel yönetimlerin çağ atladığını belirten AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, “Sayın Cumhurbaşkanı’mızın vizyonuyla, alnımızın akıyla ülkemize her alanda yön verdik. Milletimizin desteğiyle yolumuza daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Yine milletimizin desteğiyle hep birlikte kazanacak; Sayın Cumhurbaşkanı’mızın liderliğinde gerçek belediyeciliği Malatya’mızda devam ettirerek, memleketimizi ayağa kaldıracağız. 6 Mart’ta tüm hemşehrilerimi Türkiye Yüzyılı’nın mimarı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halkımıza sesleneceği bu büyük buluşmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Siyaset kategorisindeki diğer haberler
Mahmut Boyraz’dan Yeni Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti: “Bizim Siyasetl…

Malatya’da Siyasetin Acı Gerçeği: İl ve Kadın Kolları Başkanları Ne Kad…

CHP Malatya İl Başkanlığı, Vali Seddar Yavuz’u Makamında Ziyaret Etti.

CHP Malatya'da Yeni Atamalar ve Kayısı Üreticileri İçin Komisyon Kararı.

Ağbaba: "Yeni Partimiz İçin Bir Nefer Gibi Çalışmaya Hazırız.




.jpg)


