ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Erayabakan’dan Ramazan Ayı Mesajı

 

10 Mart 2024 00:21
Başkan Erayabakan’dan Ramazan Ayı Mesajı

Başkan Erayabakan’dan Ramazan Ayı Mesajı

Tarafızı Yerel Gazeteciler (TYGD) Malatya Şube Başkanı Kazim Erayabakan, Ramazan ayı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Erayabakan, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; Ramazan ayının hayırlar getirmesini dileyerek ramazanın toplumsal sorumluluğun daha çok hatırlandığı bir ay olduğunu belirtti.

Ramazan-ı Şerif'in rahmet ve bereket ayı olduğunu belirten Başkan Erayabakan şunları dile getirdi: “Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirmek, kaybedilen değerlerimizi yeniden kazanmak, özümüzde var olan iyilik ve insani duyguları harekete geçirmek için önemli bir fırsattır. Bu anlamda rahmet, bereket, af, yardımlaşma ve paylaşma ayı, on bir ayın Sultanı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Karşılıklı hoşgörünün, güvenin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın olduğu yerde huzur ve barış vardır. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı vardır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz Ramazan ayında yenilenir ve kuvvetlenir. Bu kapsamda bizlere düşen bu duyguları en güzel şekilde yaşamak ve yaşatmaktır.

Bu vesileyle tüm üyelerimizin ve Malatya’lı hemşehrilerimizin mübarek ramazan ayını kutluyor, sağlık, mutluluk, bolluk, huzur ve kardeşlik içerisinde bayrama kavuşmamızı dilerim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.