ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İYİ PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ HELVACI;

 

12 Mart 2024 12:17
İYİ PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ HELVACI;

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Eski Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Müsteşarı Dr Yüksek Mühendis Ali Helvacı, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Helvacı, Dilek Mahallesi ziyareti esnasında 6 Şubat deprem felaketi sonrası hasar alan Dilek Mahallesi Merkez Camiinde incelemelerde bulundu.

6 Şubat depreminde minaresi yıkılarak hasar alan ve aylardır onarımı için bekletilen Merkez Dilek Mahallesi Camiinde incelemelerde bulunan İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr Yüksek Mühendis Ali Helvacı binanın onarıma uygun olduğunu belirterek beton kalitesinin kontrol edilmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra Dilek Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Helvacı, vatandaşların sorularını yanıtlayarak 1999 Marmara Depremi sürecinde yaptığı deprem koordinasyon ekibi başkanlığı çalışmalarını paylaştı. İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı 3 ayda 30 bin prefabrik konutu kış mevsiminden önce depremzedeler teslim ettikleri belirterek “Marmara Depremi olmuştu, ben o işin başındaydım. Orada insanlar çadırda kalmıştı. Prefabrik konutlarda kalmıştı. Konteynır yoktu, prefabrik vardı. Önümüzde kıştı. 17 Ağustos’ta olmuştu. 1 Eylül’de başladık 30 Kasım’a kadar 3o bin prefabrik konutu 30 ve 36 metre kare olmak üzere yapmamız gerektiğini planladık. Yaptık, başardık. Devlet bir söz verdiği zaman tutmak zorundadır. Yaptık başardık çok şükür.” Dedi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.