MALATYA’NIN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYAN İSİM: İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK.GÜNDEMMALATYA’NIN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYAN İSİM: İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK.ÖRNEK REKLAM · 970×90
DOLAR48,08
EURO56,09
BITCOIN3.817.744
33° MALATYA
reklam reklam
Siyaset

Büyük Birlik Partisin'de Seçim Heyecanı Yoktur.

17 Mart 2024 2,6B okunma
Büyük Birlik Partisin'de Seçim Heyecanı Yoktur.
Büyük Birlik Partisin'de Seçim Heyecanı Yoktur.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya’da 4 ilçede belediye başkan adayı gösterirken, diğer ilçelerde ise belediye meclis üye adayları ile 31 Mart yerel seçimlerine giriyor. Büyükşehir'e ise cumuhur ittifakı ile devam ediyor.

Akçadağda BBP Belediye Başkan adayı Turgay Güneş'in Halkın için de halkın adamı. Yıllarca Doğu Mahallesin de Muhtarlık yaptı. İşi hizmet gücü millet oldu.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Akçadağ İlçe  Başkanları ve teşkilatları neden Belediye Başkan Adayının yanında değil Belediye Başkan Adayı Turgay Güneş'in seçim çalışmalarında neden yoktur.Daha kötüsü ne olabilir? Büyük Birlik Partisin'de partideki iç karışıklık ney.? Sosyal medyada  il, ilçe teşkilatları ile genel merkezin duyarsızlığı ney...

Bizim şahit olduğumuz bu rahatsızlık muhtemeldir ki başta siyasi partilerin  ilçe teşkilatları adaylarının yanında ama maalesef Büyük Birlik Partisi  ilçe teşkilatları neden Partisinin yanında yoktur. Yazık oldu Muhsin Yazıcıoğlu’nun emeğine rahmetli Yazıcıoğlu’nun Partisi bu kadar düşmeyecekti.

31 Mart bugüne kadar seçime katılımın en az olduğu seçim olacak. Zira seçmen bu ittifakları henüz anlayabilmiş ve kabullenebilmiş değil" 

Maalesef siyasette vefa yok. Siyasette bir alacak- borç durumu veya vefa olmadığını biliyorum. Ama halkın vicdanı var.

Malatya ’da siyasi partiyi temsil ediyorsanız kendine ve ekibine güveniyorsan kendin  seçime gireceksin. Eğer bu yüreğiniz yoksa, topluma güven vermiyorsanız, seçmene güven vermiyorsanız başarılı olamazsınız. Kusura bakmayın”. Bizim bildiğimiz kadarıyla araştırma sonucu edildiğimiz bilgiye göre siyasi partilerin İl ve ilçe Başkanlarınin görevlerini. İl ve  İlçelerinde partilerini ve genel başkanlarını temsil etme, partilerine kayıtlı olan üyeleri organize etme, parti ile bağlarını kuvvetlendirme, ilçe örgütünü yönetme, örgüt toplantılarını düzenleme, örgütlenme çalışmalarında bulunma, ilçede seçim çalışmalarını ve kongre süreçlerini yürütme.

 

Akçadağ halkı Yerel seçimlerde ise adaya, projesine, liyakatına, vizyonuna, meclis üyesi adaylarına ve dürüstlüğüne bakarak oy kullanır akıllarıyla alay edilmesine” izin vermeyecek. Güneş partisi de önlem olarak seçmenin doğru oy tercihini sağlamaya dönük çalışma yapacaktır herhalde.Seçim çalışmalarının başladığı 1 Ocak’tan itibaren meydanlarda Gösterişten uzak, vatandaşımıza kendimizi ve yapacaklarımızı anlatıyor.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Siyaset kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…
Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.ASAYIŞMalatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.ÖRNEK REKLAM · 970×90

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.