ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Akçadağ Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan Altunlu Mahlesini Ziyaret Etti.

 

24 Mart 2024 12:03
Akçadağ Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan Altunlu Mahlesini Ziyaret Etti.

Burada müthiş bir birlik ve beraberlik görüyorum. İnşallah 31 Mart akşamına kadar bu birlik ve beraberliğimizi daim ettireceğiz

Akçadağ İlçesine bağlı Altunlu Mahlesi Muhtarı Özkan Uçar Altunlu Mahlesinde Düzenlenen programda, İlçe yönelik projelerini tanıtan Kazgan , demokratik siyasette etkili hizmetin huzurla olacağını söyledi.

Huzuru korumanın herkesin sorumluluğu olduğunu dile getiren Kazgan, huzuru korumak için üzerlerine düşeni yerine getirdiklerini ve getirmeye devam edeceklerini bildirdi.

Huzurlu ve güvenli Akçadağ için hep birlikte el birliğiyle, gönül birliğiyle inşa etmeye talibiz. Akçadağ menfi siyasetten, yapay gündemden çok çekti. 

Kazgan Artık ilçemizin kaybedecek tek bir dakikası yok. Biz hep müspet siyaset yapacağız. Bizim yapay gündemlerle işimiz asla olamaz. Proje üreteceğiz, hizmet yapacağız ve her gün Akçadağ üzerine bir şeyler ekleyeceğiz."

Akçadağ ilçesi Altunlu Mahlesi Muhtarı Özkan Uçar ise yaptığı konuşmasında Her mahalleye eşit hizmet götürme anlayışıyla çalışmalarına devam eden Başkan Ali Kazgan'a Mahallelerinde birçok hizmeti faaliyete geçirdi. Mahalle sakinlerinin en önemli ihtiyaçlarından olan kilitli parke taşı döşeyerek, mahalle sakinlerini kış aylarında çamurlu, yaz aylarında ise tozlu yollardan kurtardı

 Mahallelerdeki alt yapı çalışmalarından dolayı kültür evinden dolayı destek olduğunuzdan dolayı en önemlisi de Deprem zamanı Başkanımıza ve yönetimi her zaman bizlerin yanında oldu.

BAŞKANIMIZDAN MAHALLEMİZ ADINA NE İSTEDİYSEK BİZİ BOŞ ÇEVİRMEDİ.

Her türlü hizmetin mahallelerine sunulduğunu belirten Muhtar Uçar Ben öncelikle, mahallemize yapmış olduğu her türlü hizmetlerinden dolayı Akçadağ Belediye Başkanımız Ali Kazgan'a çok teşekkür ederiz. Biz Başkanımızdan mahallemiz adına ne istediysek Başkanımız bizi hiçbir zaman boş çevirmedi. Mahallemiz için her türlü hizmeti sundu. Ben bir kez daha Başkanımıza ve ekibine mahallemize yapmış olduğu her türlü hizmetten dolayı yürekten teşekkür ediyorum” 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.