ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Ersin Yazıcı, Malatya Girişim Grubu ile İftar Programında Buluştu

 

04 Nisan 2024 21:11
Vali Ersin Yazıcı, Malatya Girişim Grubu ile İftar Programında Buluştu

Vali Ersin Yazıcı, Malatya Girişim Grubu tarafından düzenlenen iftar programında iş insanları ile bir araya geldi.

Mövenpick otelde düzenlenen iftar yemeğine Vali Yazıcı’nın yanı sıra; Chp Milletvekili Veli Ağbaba, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ, 7. Anajet Üs Komutanı Hv. Plt. Alb. Zeki Koltukoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Müzeyyen Yıldırımoğlu, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları ve iş insanları katıldı.  

İş dünyasıyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek sözlerine başlayan Vali Yazıcı; “Malatya Girişim Grubunun davetinde bugün burada bir araya geldik. Malatya zor günler yaşamakta ancak kendimize olan inancımız ve güvenimizle birlikte Malatya’mızı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Malatya Valisi olarak ben ve burada bulunan tüm kurum ve kuruluşlar Malatya için kenetlendi. Bu kadim şehri ayağa kaldırmak zorundayız. Bu birlik ve beraberlik içerisinde Malatya yavaş yavaş ayağa kalkmaya başladı. Tokileri, kırsal evleri teslim ediyoruz. Şehir merkezinde iş yerleri yapılmaya devam ediyor. Çok daha hızlı bir şekilde Malatya yeniden inşa edilecek ve eskisinden daha güzel olacak. Son olarak Malatya Girişim Grubuna, bizi bu mübarek Ramazan ayında bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum.”dedi.

Vali Ersin Yazıcının konuşmasının ardından iftar programı sona erdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.